GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ești ghinionist la pariuri? Ai 500.000 RON, dacă greșești predicțiile pentru EURO 2020!

Articol de GSP - Publicat marti, 01 iunie 2021 14:48 / Actualizat marti, 01 iunie 2021 14:48

Mai sunt doar câteva zile până la startul turneului final EURO 2020, astfel că mulți dintre pariori își fac deja „temele” pregătind biletele la pariuri. Fără doar și poate, la capătul celor 51 de meciuri programate la EURO, unii pariori vor fi pe plus, unii pe minus. Așa este de când s-au inventat pariurile, însă de data aceasta îți vei dori să ai ghinion maxim la predicții pe EURO. 

Ești ghinionist la pariuri? Ai 500.000 RON, dacă greșești predicțiile pentru EURO 2020!

Greșește toate cele 36 de predicții pentru meciurile din grupele de la EURO și Unibet îți oferă un premiu fabulos, 500.000 RON!  

Agenția de pariuri online Unibet își respectă din nou sloganul cu care brandul a cucerit piețe din peste 100 de țări „De la jucători, pentru jucători” și ne propune o super-promoție inedită pentru EURO, Greșești și câștigi 500.000 RON.

Sună extrem de interesant, nu-i așa? Bun, acum că ți-am captat atenția, cu siguranță, hai să vedem cum poți participa la promoție!

Prima condiție este, desigur, să ai un cont la Unibet. Intră pe www.unibet.ro cu datele tale, caută promoția Greșești și Câștigi și apasă butonul galben Alege toate răspunsurile greșite acum

Bifează una din cele 3 variante 1x2 care crezi tu că nu are cum să se întâmple - pentru toate cele 36 de meciuri din faza grupelor EURO, acceptă Termenii și Condițiile promoției și Salvează Cuponul. Asta e tot! Fii sigur că vezi mesajul Ești înscris și cei 500.000 RON vor fi ai tăi dacă greșești toate cele 36 de predicții.

În plus, pentru că te-ai înscris la promoție, Unibet îți mulțumește cu un pariu gratuit de 10 RON, pe care îl poți miza pe ce sport dorești.

Ești ghinionist la pariuri? Ai 500.000 RON, dacă greșești predicțiile pentru EURO 2020!

Ce trebuie să mai știi despre promoția specială Unibet EURO 2020

  • Oferta se adresează tuturor clienților Unibet - existenți sau noi, chiar și celor care nu au efectuat vreun depozit până acum
  • Fiecare client poate participa la concurs cu un singur cupon
  • Completarea cuponului trebuie finalizată până la startul primului meci de la EURO, vineri, 11 iunie, ora 22:00
  • Poți schimba predicțiile până la aceeași dată (11 iunie), revenind pe pagina promoției și apăsând butonul galben Editează Cuponul
  • Dacă vor exista mai mulți câștigători, fondul de premiere 500.000 RON va fi împărțit în mod egal

Unibet a pregătit o ofertă de pariuri EURO 2020 impresionantă

Secțiunea de pariuri online EURO 2020 arată excelent la Unibet. Sunt deja disponibile sute de opțiuni de pariere pentru primele partide din grupe, dar și cote antepost foarte atractive. Franța este favorită la EURO 2020 și are 2 jucători în top 5 favoriți la titlul de Cel mai bun marcator, Kylian Mbappe și Karim Benzema.

Primele 5 favorite la EURO 

  1. Franța 6.00
  2. Anglia 6.50
  3. Belgia 7.00
  4. Portugalia 9.00
  5. Germania 10.00

Primii 5 favoriți la titlul de Cel mai bun marcator

  1. Harry Kane (Anglia) 8.00
  2. Romelu Lukaku (Belgia) 9.00
  3. Kylian Mbappe (Franța) 11.00
  4. Cristiano Ronaldo (Portugalia) 16.00
  5. Karim Benzema (Franța) 21.00

În plus, la Unibet poți paria și pe fiecare grupă de la EURO în parte, pe diferite combinații de echipe care să joace finala (Exemplu - o finală Belgia vs. Anglia are cota 16.00), pe Cel mai bun jucător, Cel mai bun tânăr jucător, Cea mai bună dintre țările nordice, Top pase decisive sau chiar pe parcursul fiecărei echipe la EURO. Iar numărul opțiunilor crește de la o zi la alta.

Kylian Mbappe are prima șansă pe piața Cel mai bun jucător (cota 6.00), Phil Foden este primul favorit la trofeul Cel mai bun tânăr jucător (cota 5.00) și De Bruyne are toate șansele să ofere cele mai multe pase decisive (cota 8.00).

*Cotele la pariuri pot suferi modificări în orice moment.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează