GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ești în căutarea unui producător de tâmplărie PVC? Alege puțin mai mult: calitate, durabilitate și eco-eficiență

Articol de GSP - Publicat luni, 02 octombrie 2023 15:57 / Actualizat luni, 02 octombrie 2023 15:59

Alegerea unui producător de tâmplărie PVC este dificilă, căci acesta trebuie să reprezinte mai mult decât o sursă de aprovizionare. Pentru proiecte durabile, un astfel de producător devine un partener de drum lung, care trebuie să-ți ofere puterea de a privi cu încredere către viitor.

Născut din filosofia lui ”puțin mai mult”, DecoPlast este un producător de tâmplărie PVC ale cărui produse s-au făcut remarcate atât pe plan național, cât și în străinătate, în țări precum Franța, Belgia sau Italia.

Cu o prezență de aproape 20 de ani pe piață, acest producator tamplarie PVC s-a lansat în 2004 ca distribuitor. Business independent, 100% local, DecoPlast s-a extins în anul 2008 pe zona de producție de tâmplărie PVC. În oferta lor, vei găsi, în prezent, patru game de soluții de tâmplărie termoizolantă: DecoVisio, DecoVitrio, DecoSensio și DecoSpatio.

În prezent, aproximativ 80% din vânzările companiei sunt generate de clienți din zona de distribuție, iar restul din lucrări cu montaj, respectiv export. La momentul actual, compania numără 140 de angajați, are o cotă de piață de 1,5%, pe piața locală a producătorilor de sisteme de tâmplărie PVC și țintește o creștere de până la 10% a cifrei de afaceri în 2023. 

Ambiția noastră este să creștem constant cu câteva procente pe an. Ne dezvoltăm și reinvestim o mare parte din profitul anual. Sperăm la un 2023 mai stabil din punctul de vedere al prețurilor și mai predictibil din perspectiva lanțului de aprovizionare. De aici și scenariul unei creșteri de 10% a business-ului Decoplast anul acesta, ce se va concretiza, cel mai realist, începând cu semestrul doi”, explică Mirela Ivașcu, Managing Partner Decoplast. 

Născută din filosofia lui ”puțin mai mult”, materialele produse în cadrul acestei companii au demonstrat în timp:

  • longevitatea;
  • ușurința cu care pot fi întreținute;
  • eficientizarea costurilor de investiție;
  • eficiența energetică remarcabilă.

Ancorați în acum, membrii echipei construiesc pentru viitor. Sistemele din PVC realizate de către acest producător de tâmplărie PVC demonstrează cum tehnologiile avansate pot aduce mai aproape de tine atât beneficiile practice, cât și designul atrăgător. Totodată, oferă un grad ridicat de protecție împotriva frigului și a altor condiții meteorologice nefavorabile, a zgomotului, cât și a unor eventuale tentative de fraudă, respectând, totodată, conservarea resurselor naturale.

Ești în căutarea unui producător de tâmplărie PVC? Alege puțin mai mult: calitate, durabilitate și eco-eficiență

Materialul cadru folosit în producerea tuturor modelelor de sisteme PVC sunt 100% reciclabile, iar produsele se află constant în topurile analizelor de eco-eficiență, motiv pentru care sunt de aproape două decenii alegerea arhitecților, constructorilor și distribuitorilor din țară și din străinătate. 

Profilele produse de acest producător de tâmplărie PVC sunt realizate la comandă, în conformitate cu bugetul și specificațiile tehnice ale fiecărui client.

”În contrast, lanţurile de magazine cu vânzare în masă comercializează produse fabricate în serie. Noi ne focalizăm pe oferirea de soluţii personalizate, care să se potrivească perfect nevoilor şi preferinţelor fiecărui client. Această abordare ne permite să creăm produse de calitate, realizate cu atenţie la detalii, dar şi să construim relaţii durabile cu clienţii noştri”, susține Mirela Ivașcu, Managing Partner Decoplast. 

Construirea unei case moderne, care să respecte noile norme Near Zero Energy Building (nZEB), potivit cărora energia regenerabilă trebuie să acopere cel puţin 30% din consum, începe cu alegerea sistemelor PVC care să îți ofere puțin mai mult decât design și confort. Profilele actuale trebuie să reprezinte combinația perfectă între estetică și funcționalitate. În același timp, trebuie să-ți ofere siguranța de a privi cu încredere către viitor! Pentru că viitorul alături de un partener de încredere este o fereastră lesne de deschis!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează