PUBLICITATE

Esti pasionat de mișcare? Vino duminică cu familia și prietenii la spectacolul sportiv Urban Athletics Auchan, în inima Capitalei

Articol de GSP - Publicat luni, 21 octombrie 2019 17:19

Auchan Retail România te invită duminică, 27 octombrie, începând cu ora 9:00, la Arcul de Triumf, pentru a da startul curselor Bucharest Urban Athletics, ce vor avea loc în inima Capitalei, pe bulevardul Kiseleff, și la care sunt așteptați peste 1000 de participanți. Toți pasionații de alergat, de la copii, la începători în ale sportului sau profesioniști desăvârșiți, sunt așteptați să ia parte la acest spectacol atletic, ca participanți sau spectatori, pentru a promova împreună importanța unui stil de viață sănătos. 

„Bucharest Urban Athletics reprezintă mai mult decât o competiție sportivă, fiind un eveniment dedicat tuturor, profesioniști sau amatori de toate vârstele. Ne-am alăturat, pentru al doilea an consecutiv acestui proiect în calitate de partener oficial, întrucât susținem aceleași valori, Auchan Retail România mizând, de asemenea, pe promovarea unui stil de viață sănătos, prin alimentație și miscare, a declarat Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan România. 

Bucharest Urban Athletics by Auchan va avea 3 curse competitivecursa de o milă, cea de 800 m și de 3000 m, dar și o cursă family & kids run, unde pot participa și copii începând cu vârsta de peste șase ani, care se pot distra alături de părinții lor. 

Cursa de o milă – 1609 m - este atracția principală a acestei competiții, fiind o distanță foarte scurtă, ce poate fi parcursă de cei care vor să experimenteze atmosfera de concurs, dar și de sportivii de performanță, întrucât este un veritabil test de viteză. Având o distanță mai lungă decât probele de sprint, dar mai scurtă decât probele de fond (ex:5k, 10k), proba de o milă este unul dintre cele mai grele teste de viteză și anduranță pentru profesioniști, dar și un test interesant pentru amatorii pasionați de alergare.  La ediția din 2018 a evenimentului, cel mai bun timp înregistrat la cursa de o milă a fost de 4.08 minute, acesta fiind obținut de francezul Julian Ranc. La feminin, românca Claudia Bobocea s-a impus cu timpul de 4.56 minute.

Evenimentul Bucharest Urban Athletics va avea loc duminică, 27 octombrie 2019, iar traseul pe care se va desfășura este Bulevardul Kiseleff (Arcul de Triumf – Muzeul Antipa). Te poți înscrie până vineri, 25 octombrie, pe site-ul evenimentului: urbanathletics.ro

+4 FOTOCorupția din dosarul Hidroelectrica. Cum se făceau Blaga sau Flutur că nu știu nimic de banii aduși de Udrea la partid
Libertatea
Comentarii (1)
gigi_kovacs  •  27 Octombrie 2019, 09:14

Felicitări ca promovați alergarea! Promovați în gsp.ro toate competițiile maraton din București! Încurajați cursele populare unde concurenții sa alerge în familie!! Este un lucru extrem de sănătos și de benefic! Felicitări!

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:30 BARAJ L1
Mioveni - Chindia
Look Plus, Telekom și Digi
21:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 UCL
Atalanta - PSG
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1