GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Esti pregatit sa sarbatoresti in stil Air Max? Daca da, let’s GIVE FRESH AIR BUCHAREST!

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2022 10:32 / Actualizat marti, 03 mai 2022 13:22

Ziua Nike Air Max in Romania este pe 7 Mai. Inscrie-te pe sporttimetraderegister.ro si descopera surprizele pregatite de Air Max!

Air Max este colectia favorită a iubitorilor de sneakersi, cea care schimba peisajul lumii pantofilor sport, cu fiecare noua lansare.

Anul acesta, Nike celebreaza modele Air Max care au facut istorie de-a lungul anilor si va invita la un mega eveniment in data de 7 Mai , pe strada Eremia Grigorescu nr.10, intre orele 12:00 – 21:00.

La 35 de ani de Air Max 90, Nike lanseaza pantoful Air Max 90 32c Scream Green, editie speciala, cu o baza de culoare alba combinata cu suprapuneri de denim si nuante de verde la partea superioara si calcai. Textura neagra este realizata dintr-un material creat special pentru a proteja pantoful de umiditate iar detaliul 32c Scream Green si XXXV imprimat pe limba pantofului si pe brant dau o nota moderna.

Esti pregatit sa sarbatoresti in stil Air Max? Daca da, let’s GIVE FRESH AIR BUCHAREST!

Urmatorul model aniversar, pe lista lansarilor, este pantoful Nike Air Max 97 Sport Turbo, realizat in gama de culori negru, turcoaz, cu mici detalii de alb. Baza este din plasa neagra asociata cu suprapuneri din denim si corduroy.

Esti pregatit sa sarbatoresti in stil Air Max? Daca da, let’s GIVE FRESH AIR BUCHAREST!

La ceas aniversar, Nike nu a uitat nici modele vintage:

Air Max Dawn - Deliciu Vintage
Pielea de căprioară sintetică, moale și materialul textil imbina vibe-ul vintage cu un design modern. Spuma din talpa intermediara se muleaza in zona călcâiului pentru un plus de energie, în timp ce noua talpa exterioară este mai durabila si estetica.

Inradacinat in ADN-ul sportiv, Nike Air Max Dawn este realizat cel puțin 20% din materiale reciclate.

Esti pregatit sa sarbatoresti in stil Air Max? Daca da, let’s GIVE FRESH AIR BUCHAREST!

Noul model Nike Air Max Pre-Day, inspirat din aspectul clasic al pantofului vintage lasat mostenire de brandul Nike, aduce un look nou, actualizat zilelor noastre. Partea superioara pastreaza estetica retro dar, finisajul metalic este unul modern, indraznet. Noua bula Air imbina esteticul cu amortizarea incredibil de performanta.

Esti pregatit sa sarbatoresti in stil Air Max? Daca da, let’s GIVE FRESH AIR BUCHAREST!

Lora, Speak, Ionuț și Lavinia – ambasadorii brandului Nike – au marcat acest moment aniversar prin participarea la un shooting pentru noua colecție Air Max iar momentele imortalizate nu mai lasa loc de cuvinte! Totul la superlativ! Totul cool!

Lora si Ionut

+27 FOTO

Lavinia

+6 FOTO

Speak

+11 FOTO

Pe cât de variați sunt pantofii, pe atat de spectaculoase sunt poveștile din spatele lor. Te-ai întrebat vreodată cum au gândit Air Max sau de ce Nike au fost primii care au revolutionat tălpile pantofilor, punand aer in ele?

1978: Frank Rudy a fost omul care a avut ideea de a pune aer în talpa unui pantof - cu Nike Tailwind incepe istoria Air Max

1987: Tinker Hatfield, a găsit inspirația de a face vizibila funcționalitatea interioară a pantofului și a luat naștere fereastra vizibilă Air, adica primul pantof - Nike Air Max 1

1990: Nike Air Max 90 are linii fluide, insertia Air este perfect evidentiata, cu accente îndrăznețe de „infraroșu”. Rezultatul este un pantof care arată ca o capodopera în mișcare, chiar și atunci când stă nemișcat.

1999: Nike Air Max Deluxe - Cultura rave europeană a fost la apogeu în 1999, iar Air Max Deluxe a surprins perfect cu estetica sa avangardista acest curent - culori îndrăznețe și imprimeuri sălbatice decoreaza partea superioară, este pentru prima dată când Nike a pus un imprimeu digital complet pe neopren

2003: Nike Air Max 2003 - Amortizarea maximă a fost caracteristica acestui model. În locul culorilor îndrăznețe și modelelor exterioare ale Air Max-urilor anterioare, s-a folosit un material inspirat de la ghetele de fotbal. Rezultatul? Un Air Max ușor, care iti taie respiratia de uimire!

2006: Nike Air Max 360 - este punctul culminant a 19 ani de dezvoltare vizibilă a conceptului Air. Era inevitabil ca Nike să realizeze un pantof perfect amortizat cu aer, într-o variantate de culori, care aduce un omagiu Air Max 1.

2014: Nike Flyknit Air Max - dinamici, flexibili și ultra-confortabili, ușori și respirabil, cu un design care îmbina minimalismul și maximalismul.

2015: Nike Air Max 2015 – modelul renunțâ la Flyknit în favoarea plasei proiectate cu sigle Swoosh inversate. Construcția tubulară orizontală, folosită pentru unitatea Air Max, cuplată cu caneluri flexibile pe toată talpa exterioară, făcându-l cel mai flexibil Air Max de până atunci - și unul care a pus bazele pentru cele mai recente Air Max.

2017: Nike Air VaporMax

Prezentat pe bună dreptate drept „apogeul Air”, deoarece noile tehnologii le-au permis designerilor Nike să încorporeze stratul de aer într-o singură unitate holistică ce putea menține flexibilitatea 360 de grade , asociată cu cea mai elegantă căptușeală, Flyknit, a creat cel mai elegant Air Max de pana atunci.

2018: Nike Air Max 270

Air Max-urile au fost asimilate ca elemente de bază ale stilului de viață, concepute special pentru ținute casual, încă de la început, un fashion icon al omului modern.

2019: Nike Air Max 720 - Invoca subtil stilul de viață Air Max și este primul pantof care are o unitate Air pe toata lungimea. În ceea ce privește partea superioară a pantofului, Nike s-a inspirat din natură, de la apusuri și fluxuri de lavă până la aurora nordică și Calea Lactee.

*În colecția Nike puteți regăsi și articole de îmbrăcăminte special create pentru vreme si anotimp, echipamente pentru antrenament tip fitness si modele cool de purtat in timpul liber, versatile, care pot fi adaptate ușor oricărui outfit.

**Sport Time Trade este distibuitorul oficial în Romania al brandului Nike. Magazinele din reteaua Nike se află în: Mega Mall București, AFI Cotroceni București, AFI Brasov, Iulius Town Timișoara și Iulius Mall Cluj.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează