GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Etapa din LNBM MozzartBet începe după o etapă de poveste în cupele europene!

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2022 13:29 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2022 13:31

Miercuri a fost o seară magică pentru baschetul românesc, iar toate cele 4 echipe angrenate în cupele europene au reușit să câștige: ‘U’ Cluj-Napoca a obținut primul succes din istorie în Eurocup, în timp ce CSO Voluntari, SCM Craiova și CSM Oradea s-au impus în FIBA Europe Cup.

Acum, echipele “europene” se întorc în LNBM Mozzart Bet, iar etapa de sâmbătă se anunță a fi una electrizantă.

În unul dintre cele mai tari meciuri ale zilei, CSO Voluntari o întâlnește pe SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara. Bănățenii au parte de un start lansat și au 3 victorii din tot atâtea meciuri, însă ilfovenii au demonstrat în Europa că formează o echipă care se poate bate de la egal la egal cu oricine.

50%! 100%! 200%! La Mozzart Bet ai bonus de până la 1750 RON pentru primele trei depuneri!

Un alt duel de foc se va disputa între ‘U’ Cluj-Napoca și CSU Sibiu, de asemenea două formații cu procentaj maxim de victorii în primele etape, întâlnirile directe dintre cele două din sezonul trecut fiind extrem de echilibrate și spectaculoase.

Și CSM Oradea trebuie să dea uitării succesul din FIBA Europe Cup pentru a se concentra pe meciul extrem de dificil cu Dinamo, noua echipa a lui Vlad Moldoveanu.

Pariază pe partidele din Liga Națională de Baschet Masculin Mozzart Bet și Fii învingător!

Câștig fabulos la Mozzart Bet! Cu 2 LEI a luat 256,421.94!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează