GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Experimentează adrenalina și emoția cursei alături de Alex Pițigoi la Campionatul Național Masters de Viteză în Coastă!

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 aprilie 2024 13:36 / Actualizat vineri, 12 aprilie 2024 13:39

Campionatul Național Masters de Viteză în Coastă își deschide porțile, iar Alex Pițigoi, unul dintre cei mai talentați piloți români, se pregătește să își demonstreze măiestria pe traseu. Mai mult decât atât, acest eveniment este susținut de Winner, un partener ce crede în excelență și pasiunea pentru motorsport.

 Un eveniment memorabil alături de câștigătorii Campaniei Mega Cursa Rotirilor Gratuite!

Înainte de a intra în vâltoarea competiției, Alex Pițigoi a oferit câștigătorilor campaniei Mega Cursa Rotirilor Gratuite o experiență de neuitat in cadrul evenimentului organizat de Winner. Acești norocoși au avut privilegiul de a petrece o zi alături de pilotul profesionist, simțind adrenalina și emoția cursei direct din mașina sa de concurs - un Porsche 911 GT3 Cup. Oportunitatea unică de a trăi senzațiile unei curse la viteză, sub îndrumarea unui expert, a fost cu adevărat memorabilă pentru toți cei prezenți.

Experimentează adrenalina și emoția cursei alături de Alex Pițigoi la Campionatul Național Masters de Viteză în Coastă!

Invitați speciali

Printre cei prezenți la acest eveniment de excepție organizat de Winner s-au numărat Anamaria Prodan, Marius Cătălin și VIP-uri din lumea sportului care au împărtășit experiența de la bordul unei astfel de mașini. Această întâlnire de suflete pasionate de motorsport a adus în prim-plan nu doar emoția cursei, ci și bucuria unei comunități unite de pasiune și dorința de excelență.

Experimentează adrenalina și emoția cursei alături de Alex Pițigoi la Campionatul Național Masters de Viteză în Coastă!

Un eveniment de neratat!

Campionatul Național Masters de Viteză în Coastă reprezintă o oportunitate unică de a trăi senzații tari și de a susține unul dintre cei mai talentați piloți români în drumul său către excelență. Te invităm să fii alături de Winner în această călătorie motorizată plină de adrenalină și emoție!

Ai curaj. Ai spirit Winner

Descoperă și tu noua campanie „Ai curaj. Ai spirit Winner!”. Îndrăznește să întreci limitele în stilul unui învingător. Profită de ofertele zilnice, strânge tichete și califică-te pentru marea extragere. Sunt oferite premii totale în valoare de 100.000 lei, printre care se numără și experiențe extreme. Poți fi TU cel care zboară cu elicopterul, se plimbă cu balonul cu aer cald si de ce nu, experimenteaza adrenalina sariturii cu parasuta. Arată-ți curajul!

Fă și tu parte din experiența Winner! Îți oferim gamă largă de opțiuni ca să te simți învingător.

Experimentează adrenalina și emoția cursei alături de Alex Pițigoi la Campionatul Național Masters de Viteză în Coastă!

Extra WINNER până la 150% LIVE si PREMATCH

Câștigătorii merită un premiu și pentru asta există Extra WINNER. Promoția care îți poate dubla câștigul în funcție de numărul de evenimente pe care le ai pe un bilet. Mai multe meciuri pe bilet înseamnă automat un bonus mai mare. Promoţia este disponibilă atât pentru evenimentele LIVE, cât şi pentru cele Prematch sau Mixte (LIVE + Prematch).

Cotă +

Descoperă chiar acum promoția Cotă +! Zi de zi, îți oferim o serie de bilete predefinite, cu o cotă finală mărită. Cota mărită este afișată direct pe bilet!

Biletele se pot plasa doar prematch și cuprind între 3 și 6 selecții.

Turneele Sport Winner – distracție cât cuprinde și premii extraordinare

S-a tăiat panglica noilor turnee pe sport! Asigură-te că te înscrii din timp pentru a profita la maxim de șansele la premiile ce vor fi acordate! Participă și distrează-te în timp ce te duelezi cu ceilalți Winneri! Arată atitudinea de Winner adevărat! Hai, ce mai aștepți?

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează