GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Explorado.ro a lansat propria colecție de haine sub brandul Kings & Clowns

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2022 10:39 / Actualizat joi, 06 octombrie 2022 10:39

Explorado.ro, prima platformă de Live Shopping și lifestyle, a lansat la începutul acestei toamne propria linie de haine sub brandul Kings & Clowns. Designul fiecărui articol este gândit de echipa de designeri vestimentari Explorado, acordându-se o atenție deosebită fiecărui detaliu. 

Brandul Kings & Clowns oferă o gamă largă de produse pentru femei și bărbați, de la piese homewear, articole sport și pijamale până la tricotaje, și sunt create special pentru un public care apreciază calitatea și confortul.

Colecțiile Kings & Clowns, atât cele sport, cât și casual, sunt inspirate de modul de viață al generațiilor Y (Millennials) și Y (Centennials) și vin să răspundă nevoilor vestimentare ale acestora. 

În fabricarea hainelor sunt folosite țesături naturale, rezistente și comode la purtat, precum bumbac organic, vîscoză, lână merinos, cașmir, mătase și in, dar și materiale în culori vibrante, care completează caracterul celui care le poartă. 

Axat pe realizarea de produse versatile și confortabile, Kings & Clowns suține exprimarea propriei personalități și încurajează cele două generații să își descopere stilul unic și creativ prin purtarea de piese vestimentare statement. 

Pe Explorado.ro, experiența de shopping este una cu totul nouă și adaptată, în același timp, comportamentului de cumpărare al noilor generații. Aici, utilizatorii își pot urmări creatorii de conținut preferați în timp ce aceștia prezintă și testează diferite articole, pot lăsa comentarii și au posibilitatea de a cumpăra produsele prezentate in Live Stream.

Despre proiectul Explorado.ro

Explorado.ro se lansează după doi ani de dezvoltare de la zero a platformei și tehnologiilor proprii și este un proiect finanțat 100% cu capital românesc. 

Investiția în platforma Explorado.ro este susținută integral de către International Alexander Holding, una dintre cele mai performante companii românești de transport și logistică. Deținută de oamenii de afaceri Simion și Loredana Apreutese, International Alexander Holding își marchează prin această investiție extinderea lor în zona de retail online business to consumer. 

International Alexander Holding și-a propus să creeze un ecosistem de eCommerce adaptat la tehnologiile și nevoile actuale din universul de online shopping. Astăzi, proiectul Explorado.ro este Live și își propune să ofere utilizatorilor săi experiențe de cumpărături captivante, adaptate nevoilor lor și să creeze experiențe mai tangibile cu produsele vândute, comparat cu experiența limitată oferită până acum de comerțul online.

Explorado.ro este primul magazin online generalist de acest calibru lansat în ultimii ani în România. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează