GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Farmacia Ana Maria – gamă versatilă și stoc constant de medicamente

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021 12:49 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 12:49

În țara noastră farmaciile sunt la mare căutare. De cele mai multe ori, din lipsă de bani, timp sau încredere în sistemul sanitar românesc, oamenii preferă să apeleze la farmacii pentru achiziționarea medicamentelor necesare anumitor afecțiuni. Faptul în sine nu este unul tocmai rău, întrucât farmaciștii dispun de ani de pregătire în spate, fiind perfect capabili să ofere sfaturi și recomandări. Însă se întâmplă uneori ca aceste sfaturi și recomandări să nu funcționeze, fiind totuși necesar un control de rutină. Însă, după efectuarea controlului, oamenii revin în farmacii pentru achiziționarea medicamentelor prescrise de specialiști.

farmacie beneficiază de un stoc de medicamente pentru fiecare problemă a pacienților, astfel încât aceștia să obțină tratamentul necesar în cel mai scurt timp. Farmacia Ana Maria este una dintre farmaciile ce sunt dotate cu medicamente variate, accesorii medicale, produse pentru copii, pentru întreaga familie. 

Produse pentru cei mici 

Farmacia Ana Maria dispune de o gamă variată de produse specifice copiilor, de la suplimente alimentare, vitamine, minerale, ce le sunt de ajutor în dezvoltarea din timpul creșterii, până la produse de îngrijire a bebelușilor. Scutece, formule de lapte praf, geluri de duș speciale, creme și uleiuri de corp, accesorii, jucării, siropuri sau picături, pe toate le veți găsi în Farmacia Ana Maria. 

Suplimente alimentare, medicamente antiinflamatoare, răceală, stres

Grupul Ana Maria a creat o vastă rețea farmacii, astfel încât să puteți achiziționa produsele dorite în orice zonă a Bucureștiului ați locui. Vă punem la dispoziție suplimente alimentare imperios necesare în perioada de tranziție dintre anotimpuri atunci când marea majoritate suferă de astenii de primăvară sau toamnă, medicamente antiinflamatoare pentru dureri de cap, corp, afecțiuni gastrointestinale, siropuri și diverse pastile pentru ameliorarea simptomelor de răceală și gripă, vitamine și minerale pentru reducerea stresului, pentru ridicarea imunității. O vizită într-una dintre farmaciile Ana Maria vă va ajuta să achiziționați medicamentele, suplimentele sau produsele necesare unei vieți sănătoase, lipsite de griji.

Vitamine, medicamente și accesorii pentru bunici

Farmacia Ana Maria are grijă de toții bunicii, punându-le la dispoziție complexuri de minerale și vitamine specifice vârstei, pentru a-și păstra echilibrul și vitalitatea și la vârste înaintate. De asemenea, vârsta înaintată vine cu o serie de probleme de sănătate de cele mai multe ori, iar bunicii noștri au nevoie de tot felul de medicamente. Farmacia Ana Maria vă oferă medicamentele necesare la prețuri corecte, alături de sfaturi de administrare și indicații. De asemenea, găsiți accesorii medicale precum tensiometre sau pulsometre, pentru verificarea zilnică a tensiunii arteriale și a pulsului. 

Ajutor și pentru persoanele cu diverse afecțiuni de vedere

Optica medicală Ana Maria din Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr.37, sector 3, chiar lângă farmacia Ana Maria, oferă determinări de dioptrii, examen de fund de ochi, corecție lentile de contact, ochelari de vedere, ochelari de soare cu sau fără dioptrii, lentile de contact, soluții pentru întreținerea lentilelor de contact, lacrimi artificiale și diverse accesorii.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează