GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

FCSB, CFR Cluj, Farul și Sepsi își joacă viitorul european! Cote tari pentru ponturi care merită încercate la meciurile de foc din Conference League

CSKA 1948 Sofia - FCSB // FOTO: Cristi Preda
CSKA 1948 Sofia - FCSB // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 august 2023 00:40 / Actualizat miercuri, 02 august 2023 12:17

Vine Joia Mare pentru echipele românești participante în cupele europene! Urmează returul din preliminariile UEFA Conference League, iar FCSB, CFR Cluj, Farul și Sepsi au pregătit terenul pentru a obține calificarea în turul următor! Cele mai tari cote pentru meciurile de joi sunt pe efbet.ro!

Campioana României e prima care intră în scenă joi! După ce a câștigat, dramatic, cu 3-2 meciul tur, de la Ovidiu, Farul are nevoie de concentrare maximă pentru a nu rata calificarea! Armenii au fost mult mai periculoși decât s-au așteptat elevii lui Gică Hagi, iar ”marinarii” sunt puși în gardă pentru meciul retur.

Săptămâna trecută, Sepsi a avut cea mai solidă reprezentație. În turul cu CSKA Sofia, Sepsi și-a dominat total adversara. Victorie cu 2-0, iar covăsnenii au prima șansă la calificare. Totul se va decide la Sfântu Gheorghe, acolo unde Sepsi a arătat mereu bine spre foarte bine, indiferent de competiția în care a evoluat. Înaintea duelului european, Sepsi a câștigat meciul cu Dinamo, scor 3-0. În mod normal, dacă vor evolua cu aceeași concentrare, Sepsi e favorită și la returul cu CSKA Sofia. Cote atractive pentru acest pont găsiți pe efbet.ro.

CFR Cluj a arătat perfect timp de 45 de minute în meciul cu Adana de pe teren propriu. Fosta campioană a României a deschis rapid scorul, apoi a ratat câteva șanse de a-și dubla avantajul. Repriza a doua a fost a turcilor, iar Adana a reușit, pe final, golul egalizator. Totul se joacă în Turcia, unde CFR pornește din postura de outsider. Dar fotbalul românesc a produs mereu rezultate când echipele noastre nu au avut statut de favorite!

Seara echipelor românești se va închide la București, acolo unde FCSB o întâlnește pe CSKA 1948. Roș-albaștrii au câștigat cu 1-0 meciul tur și au nevoie de atenție sporită la retur, mai ales că meciul de pe stadionul Arcul de Triumf se va juca fără spectatori! Echipa lui Pintilii și Charalambous este singura din campionatul intern care are procentaj maximum după 3 meciuri disputate, FCSB reușind să câștige și în deplasarea de la Galați, 2-0 cu Oțelul.

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Superliga
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează