GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

FCSB - Craiova: Derby-ul dezamăgirilor din playoff! Cum poți obține un PARIU FĂRĂ RISC de 100 lei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 mai 2021 12:29 / Actualizat miercuri, 19 mai 2021 12:29

FCSB și Universitatea Craiova se întâlnesc azi, de la 21:30, într-o partidă care mai are miză doar pentru olteni! Roș-albaștrii au ratat din nou titlul, dar Craiova încă se bate cu Sepsi pentru poziția a 3-a în Liga 1.

FCSB - Craiova putea fi meciul care îi readuce pe roș-albaștri în lupta pentru titlu, dar CFR Cluj a câștigat la Botoșani, a devenit pentru a 4-a oară la rând campioana României și a anulat astfel posibilitatea unui meci decisiv în ultima etapă. Dacă FCSB practic și-a încheiat sezonul fără să obțină nimic, Craiova încă păstrează două obiective: să termine pe locul 3 în Liga 1 și să câștige Cupa României.

FCSB abordează meciul cu Craiova după trei remize în ultimele patru etape din playoff. Dincolo, Craiova stă și mai rău. Trupa lui Ouzounidis e de nerecunoscut în ultima perioadă și are patru înfrângeri consecutive în playoff. În tur, Craiova a învins-o pe FCSB cu 2-0, în timp ce în partidele din sezonul regular roș-albaștrii le-au luat oltenilor patru puncte: 2-0 la Craiova și 0-0 pe teren propriu. Pariorii pot profita de pe urma meciului dintre FCSB și Universitatea Craiova, un bookmaker important oferind un PARIU FĂRĂ RISC de 100 lei pentru jucătorii noi care pariază minimum 25 lei pe această partidă (detalii AICI)!

  • Ouzounidis ar fi tentat să odihnească mai mulți jucători în derby-ul de azi, în perspectiva finalei din Cupa României de sâmbătă;
  • Craiova n-a câștigat niciodată (de la revenirea în prima ligă) pe terenul lui FCSB;
  • E echilibru total în ultimele cinci meciuri directe: 2 succese FCSB, 2 victorii Craiova și 1 egal.

Așadar, la o casă de pariuri, jucătorii noi care depozitează și pariază minimum 25 lei pe meciul FCSB - Universitatea Craiova vor obține un PARIU FĂRĂ RISC de 100 lei! VERIFICĂ AICI CONDIȚIILE OFERTEI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dansy
dansy  •  19 Mai 2021, 14:27

A fost suficient ca i-am batut la Craiova in play off si atunci au pirdut titlul.Universitatea s-a razbunat pe toate furaciunile ciobanului, ale FRF si CCA.Cand nu ai minte si incerci sa -ti bati joc de munca altor echipe asa meriti d-le Becali.Ura Universitatii te va urmari toata viata.Sa nu uiti!

albalbastru72
albalbastru72  •  19 Mai 2021, 13:23

Hai baieti,trebuie sa iesim din pasa asta neagra,trebuie sa batem fecesebeaua,macar din superstitie.Forza Stiinta!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează