GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

FCSB e outsider, dar vrea să cucerească Nordul! Ce spun Cotele Superbet înaintea decisivului cu Nordsjaelland

Articol de GSP - Publicat joi, 17 august 2023 12:46 / Actualizat joi, 17 august 2023 17:53

Egalul din tur, 0-0 pe stadionul Ghencea, o transformă pe Nordsjaelland în favorită la calificarea în play-off-ul Conference League 2022/2023. Dar FCSB merge în Danemarca neînvinsă, cu un moral bun și un Florinel Coman în formă, o rețetă care i-ar putea duce pe elevii lui Charalambous și Pintilii spre atingerea obiectivului. Nordsjaelland - FCSB e un meci de totul sau nimic și se joacă pe Superbet, de la ora 20:00, alături de Streaming, SuperCote, SuperPariuri, SuperAvantaj, Combinabile și sute de opțiuni!

SuperMeciul echipelor neînvinse

Partida de săptămâna trecută a adus în fața FCSB-ului un adversar tânăr, energic, care a pus pe masă un fotbal ofensiv, bazat pe posesie și viteză chiar și în momentul în care a rămas în zece oameni. Vicecampioana României s-a ales cu un 0-0 obținut după o jumătate de oră de superioritate numerică, un rezultat catalogat drept pozitiv, care a amânat deznodământul pentru returul din Danemarca.

Pe terenul sintetic al celor de la Nordsjaelland se vor întâlni două echipe de valori apropiate, neînvinse în stagiunea 2023/2024: nordicii au patru victorii și un rezultat de egalitate în cinci partide, în timp ce FCSB a adunat șase victorii și un egal în cele șapte meciuri jucate până acum. La nivelul Cotelor Superbet pentru calificarea în play-off-ul Conference League, întâietatea le aparține danezilor: cotă 1.25 pentru a merge mai departe versus o cotă de 4.00 oferită roș-albaștrilor conduși din teren de Florinel Coman și Darius Olaru.

Goluri la orizont?

Lider al campionatului danez după un start impresionant, Nordsjaelland a fost oprită doar de către FCSB în acest sezon, cifrele danezilor fiind unele impresionante. În competiția internă, Nordsjaelland a marcat de nu mai puțin de 15 ori și a primit doar trei goluri, reușind să înscrie de fiecare dată de cel puțin trei ori. O medie impresionantă, de fix trei goluri/meci marcate, una care ar trebui să-i pună în gardă pe vicecampionii României. Patru dintre cele cinci meciuri jucate de danezi în acest sezon s-au terminat peste 2.5 goluri, iar în cele două partide jucate în fața propriilor fani danezii au înscris de patru ori cu Viborg și de trei ori cu Brondby.

Seară decisivă în Conference League. Vezi Oferta completă și fii responsabil!

Pentru FCSB, veștile bune vin și din infirmerie. Accidentați în returul cu ȚSKA Sofia, din runda a doua a Conference League, Alexandru Băluță și David Miculescu s-au recuperat la timp, iar primul are chiar șanse mari să se afle în formula de start a lui Elias Charalambous. Vicecampioana l-a pierdut între timp pe Malcom Edjouma, dar mijlocașul francez încetase să fie o soluție constantă la mijlocul terenului odată cu venirea croatului Damjan Djokovic.

Cucerește plaja la Superbeach Open 2023

250 rotiri gratuite la jocurile Pragmatic care plătesc 4 tipuri de Jackpot! Profiți?

Cashback pe măsura jocului tău în Superbet Club

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează