GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

FCSB – Universitatea Craiova: derby în „Templul fotbalului”!

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 septembrie 2023 15:09 / Actualizat luni, 04 septembrie 2023 02:09

Două dintre favoritele la cucerirea titlului se întâlnesc într-un duel care se anunță extrem de spectaculos. Sâmbătă, de la ora 21:45, FCSB primește vizita Universității Craiova, iar pentru Laurențiu Reghecampf, derby-ul cu roș-albaștrii reprezintă revenirea ca antrenor pe stadionul Ghencea, după aproape un deceniu. 

Meciul care poate schimba liderul din SuperLigă poate fi urmărit Live Stream pe site-ul și în aplicația Superbet, unde găsești Supercote, Superpariuri și pariuri CombinabileDescoperă oferta completă pentru FCSB – Universitatea Craiova și alege-ți favorita!

Absențe importante la FCSB

Etapa trecută, FCSB a suferit prima înfrângere din acest sezon al SuperLigii, 1-2 cu UTA. La Arad, roș-albaștrii nu au pierdut doar primele puncte, ci și 3 jucători importanți. Florinel Coman și Pantea au fost eliminați, în timp ce Chiricheș a suferit o ruptură musculară și riscă să lipsească până la pauza de iarnă. 

Chiar și așa, gazdele de sâmbătă speră ca susținerea fanilor să compenseze absențele din lot. În 2023, FCSB nu a pierdut decât două partide oficiale pe propriul teren, cu Farul și Rapid, ambele disputate însă pe Arena Națională. Pe noul stadion din Ghencea, echipa lui Charalambous a debutat cu o victorie împotriva CFR-ului, remizând apoi cu Nordsjaelland, în Conference League. În cele două meciuri, asistența a depășit de fiecare dată 25 de mii de spectatori, situație care este așteptată să se repete și împotriva Craiovei. 

În ediția trecută a SuperLigii, duelurile dintre FCSB și olteni au stat sub semnul echilibrului. În sezonul regular, alb-albaștrii s-au impus cu 2-1 pe propriul teren, remizând 1-1 în deplasare. În play-off, s-a înregistrat un nou egal cu același scor la București, urmat de o victorie a vicecampioanei în Bănie, 2-1. 

Echilibrul se reflectă și în cotele Superbet pentru derby-ul din Ghencea. 2.65 au primit ambele rivale pentru o victorie, în timp ce egalul are cotă 3.40. Toate meciurile din SuperLigă beneficiază de promoția Superavantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, pariul tău este câștigător, indiferent de rezultatul final. Află aici tot ce trebuie să știi despre Superavantaj!

Postură inedită pentru Reghecampf

Vechiul stadion Ghencea era casa roș-albaștrilor în primul mandat al lui Reghecampf, cel în care a avut cele mai bune performanțe. La revenirea sa, în decembrie 2015, FCSB părăsise deja arena. Astfel, sâmbătă seară, actualul antrenor al oltenilor vine pentru prima dată în Ghencea ca adversar. 

Până acum, Reghe a mai înfruntat-o pe FCSB de 4 ori, în precedenta experiență pe banca Universității, iar bilanțul nu îi este favorabil. Tehnicianul „Științei” are 3 înfrângeri și o victorie în disputele cu roș-albaștrii. În încercarea de a echilibra acest raport, antrenorul oaspeților se bazează pe forma lui Andrei Ivan. Cel mai bun marcator al Craiovei în acest sezon, cu 3 reușite, are cotă 3.60 să înscrie în Ghencea, fiind urmat de Koljic și Markovic, ambii cu 3.75

De cealaltă parte, în absența lui Coman, Andrea Compagno este principalul favorit să marcheze în poarta oltenilor și are la Superbet cotă 3.20, peste Miculescu și Octavian Popescu (4.50).

FCSB – Universitatea Craiova se joacă și în Super SocialIntră și tu în cea mai mare comunitate de super pariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!

250 rotiri gratuite la jocurile Pragmatic care plătesc 4 tipuri de Jackpot! Profiți?

Cashback pe măsura jocului tău în Superbet Club

Cardul de beneficii Superbet Club îți aduce Pariuri Gratuite în agențiile de pe litoral! Pentru o vacanță frumoasă la mare!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează