GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Festivalul de la Cheltenham. Casa Pariurilor îți aduce adrenalina și tradiția curselor de cai din Anglia!

Articol de GSP - Publicat marti, 10 martie 2020 12:44

Pe 10 martie debutează cea mai importantă competiție de curse de cai din lume - Festivalul de la Cheltenham (Marea Britanie). Pe durata a patru zile, poți să descoperi tradiția curselor de cai din Regatul Unit, disciplină cu sute de ani de istorie în spate! Casa Pariurilor este singurul operator care oferă cote în agenții pentru această competiție, în care spectacolul și adrenalina sunt garantate.

De azi înainte, la terminalele de pariere din Casa Pariurilor poți miza pe cei mai tari jochei din lume, profitând și de bonusul de 5% oferit doar pentru cursele live. Mai mult, poți să pariezi pe competiții reale de pretutindeni, într-o atmosfera care te va "transporta" în lumea regală a curselor de cai. 

Festivalul de la Cheltenham durează 4 zile și aduce în ofertă câte 7 curse pe zi, de la prânz până seara. Peste 70.000 de spectatori vor fi prezenți pe circuit, pentru a-i încuraja la linia de sosire pe favoriți de rasă Tiger Roll, Queens Brook, Paisley Park, Min sau Al Boum Photo. Fiecare concurează la o categorie diferită și Casa Pariurilor îți oferă cote pentru toate cele 28 de curse programate.

Printre jocheii de top care vor concura la Cheltenham se numără Davy Russell, Barry Geraghty, Nico de Boinville, Robbie Power sau domnișoara Rachel Blackmore! Săptămâna aceasta, la terminalul din Casa Pariurilor poți miza pe câștigător, pe clasarea pe podium, dar și pe ordinea corectă a concurenților care alcătuiesc podiumul! 

Vrei să afli mai multe? Pe pagina www.curselive.casapariurilor.ro ai toate informațiile necesare, pentru a deveni un parior de succes în această săptămână. Faci față cursei? Nu rămâne în urmă! Mizează pe Festivalul de la Cheltenham la Casa Pariurilor, pentru cea mai tare experiență din pariuri.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează