GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Finala Champions League la pariuri sportive online

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iunie 2023 15:57 / Actualizat miercuri, 07 iunie 2023 15:57

10 iunie este ziua în care vom afla cine va fi noua campioană a Europei la fotbal. Pe Stadionul Olimpic Ataturk din Istambul se vor înfrunta Manchester City și Inter Milano, merituoasele finaliste ale acestei ediții.

Va adăuga City primul trofeu Champions League în vitrină, câștigând tripla Campionat-Cupă-UCL, sau Inter Milano va infirma calculele hârtiei și va câștiga „Urecheata” pentru a a patra oară?

Ca de fiecare dată la fotbal, răspunsul îl vom primi după ultimul fluier al finalei. Fanii fotbalului speră ca acesta să vină după un meci spectaculos, plin de suspans.

Confruntarea dintre cele mai bune echipe de fotbal ale continentului va fi condusă de o brigadă poloneză cu Szymon Marciniak la centru și Pawel Sokolnicki și Tomasz Listkiewicz la cele două tușe.

Rezerve pentru arbitri vor fi românii Istvan Kovacs (centru) și Vasile Marinescu (asistent). În camera VAR se vor afla polonezii Tomasz Kwiatowski și Bartosz Frankowski.

Citește articolul complet pe blogul 888sport.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează