GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Finala UEFA EURO 2020 se joacă cu noua minge UNIFORIA FINALE

Articol de GSP - Publicat luni, 05 iulie 2021 13:41 / Actualizat luni, 05 iulie 2021 23:53

adidas lansează astăzi UNIFORIA FINALE, mingea oficială pentru Semifinalele și Finala UEFA EURO 2020.

La fel ca mingea UNIFORIA utilizată în campionat până în acest moment, designul evidențiază noțiunea de doborâre a barierelor, depășirea frontierelor și diversitatea, printr-o coliziune unică de artă și fotbal. Pentru adidas, mingea reprezintă acel simbol al posibilității - vehiculul care poate inspira următoarea generație de talente în fotbal și comunități din întreaga lume.

Pentru mingea care va fi folosită pentru încoronarea câștigătorilor turneului din acest an, au fost adăugate detalii suplimentare pentru a celebra locația și gloria potențială a meciurilor finale, asigurându-se astfel o evidențiere a mingii pe teren.

Acestea includ detalii-filigran ale stadionului Wembley - unde vor fi disputate semifinalele și finala UEFA EURO 2020TM; precum și un imprimeu alb suplimentar pentru un aspect plăcut. Aceste caracteristici sunt contrastate cu accente de verde aprins, roșu, albastru și roz, inspirate de simbolurile iconice londoneze și de culorile tradiționale ale sărbătorii fotbalului, care stau pe un fundal negru reprezentând cerul întunecat al nopților londoneze.

Finala UEFA EURO 2020 se joacă cu noua minge UNIFORIA FINALE

Mingea UNIFORIA FINALE este disponibilă de astăzi în magazinele selecționate adidas.

Pentru a afla mai multe, urmăriți conversația pe Instagram, Facebook și Twitter folosind @adidasfootball.  

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează