GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Firmă de tractări auto cu acoperire naţională oferă servicii avantajoase pentru clienţi!

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2021 13:04 / Actualizat vineri, 15 ianuarie 2021 13:04

Călătoriile pe drumurile naţionale în timpul iernii pot fi pline de neprevăzut, condiţiile meteorologice specifice anotimpului rece plusând la starea proastă a carosabilului pe anumite tronsoane. Pe acest fond, apar, deseori, şi accidentele rutiere care au ca rezultat imposibilitatea de deplasare a vehiculului avariat. 

„Alo, tractări (...)? Da, cum vă putem ajuta (...)? Venim!” 

Aşa se desfăşoară orice dialog telefonic la care agenţii de la AloTractari.ro răspund zilnic. Și nu sunt puține! Compana WLC rezolvă zeci de probleme pe zi, care țin de tractări sau asistență rutieră, având acoperire naţională. În plus, nu doar că rezolva problemele care apar inevitabil în trafic, oferind servicii de o calitate superioară între cele mai diverse, compania dispune de angajaţi empatici cu şoferii şi responsabili în rezolvarea cazurilor pentru care sunt solicitaţi. 

Se poate nota că ALO Tractari este o companie naţională, care asigură tractări auto în Ilfov şi în alte judeţe, prin faptul că are nu mai puţin de 200 de parteneri în toată ţară. Serviciile oferite de companie sunt disponibile non stop, echipele de intervenţie reuşind performanţa de a ajunge în cel mult de 30 minute oriunde sunt solicitate. 

Avantajele colaborării cu ALO Tractari, firmă de tractări auto, sunt semnificative

Călătoriile şi traficul sunt imprevizibile. Pot să apară defecțiuni, drumurile să fie foarte aglomerate și nevoia de carburant să fie mai mare decât s-a prevăzut, dat fiind necesitatea de a staționa cu motorul pornit s.a.m.d. Vremea este, de asemenea, imprevizibilă, în ideea în care poate fi polei, poate să ningă, poate să plouă, iar in aceste situatii creste si posibilitatea de a avea nevoie de asistenta rutiera sau de tractare auto.

Pe lângă alte multe măsuri care se pot aborda preventiv, numărul de telefon de la o firmă de tractări auto nu trebuie să lipsească din agenda telefonică a unui sofer. Solicitarea serviciilor de tractări auto este o acţiune de moment, dar pregătirea pentru o astfel de situaţie este de dorit să fie anticipată. 

Căutând anterior petrecerii evenimentului în trafic o firmă cu istoric bun, care acţionează promt şi oferă inclusiv soluţii extra serviciului de tractare, efectul va fi o îmbunătăţire a situaţiei în momentul în care neprevăzutul se întâmplă. Prin urmare, un număr de telefon la îndemână în situaţii limită poate rezolva o parte importantă a problemei.  

De ce ALO Tractari? In primul rând, pentru că avantajele pe care le oferă această companie sunt susţinute de părerile clienţilor mulţumiţi. Cele mai importante, includ următoarele aspecte:

  • echipele ALO Tractari acţionează în timp scurt, eficietizand costurile şi timpul clienţilor, în situaţii care presupun: blocarea cutiei de viteze, maşina nu mai are curent şi multe alte probleme care determină cavehiculul să nu mai pornească;
  • angajaţii care ajung la locul în care sunt solicitaţi cu autospeciale de intervenţii au experienţa necesară să constate defecţiunile şi să ofere solutii avizate;
  • programările efectuate din timp pentru tractări implică şi costuri mai mici - cu până la 80%, faţă de preţul normal de listă;
  • în situaţia în care sunt necesare servicii de tractări, maşina în cauză poate fi transportată acolo unde clientul îşi doreşte – inclusiv la un service.
  • nu în ultimul rând, şoferii care rămân pentru o vreme în imposibilitatea de a rula propria maşină din cauze tehnice, pot să închirieze accesibil un vehicul de la WLC Auto, grup din care face parte si ALO Tractari.

Stiind toate aceste avantaje, poti pleca la drum linistit cand ai alături de tine un partener de incredere. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează