GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Five massage are grijă de corpul și psihicul tău !

Articol de GSP - Publicat joi, 30 ianuarie 2020 15:45

Menținerea unei stări bune de sănătate corporală și psihică este unul dintre secretele unei vieți cât mai productive. De foarte multe ori nivelul de stres nu ne permite să avem un stil de viață așa cum ne-am dori. Pentru ca nivelul de stres pe care îl acumulăm zi de zi să nu ne afecteze foarte mult viața trebuie ca periodic să apelăm la instrumente sau metode prin care nivelul stresului poate fi diminuat. Societatea în care trăim ne supune la un stres din ce în ce mai accentuat, detaliu care nu este deloc îmbucurător pentru viitorul nostru. În cazul în care vom continua în acest ritm este foarte posibil ca stresul să devină una dintre cele mai importante afecțiuni cu care se poate confrunta omul.

Masajul de relaxare este una dintre metodele care în acest moment oferă cel mai bun randament în ceea ce privește diminuarea nivelului de stres acumulat. Privit mai mult ca un moft sau ca pe o metodă de relaxare, masajul este în acest moment o modalitate de relaxare, de refacere corporală dar și o metodă prin care nivelul de stres acumulat poate fi diminuat. Așadar, apelarea la serviciile unui salon de masaj este una dintre cele mai bune metode prin care îți poți recăpăta starea de bine din punct de vedere mintal dar și din punct de vedere fizic.

Five massage este primul salon de masaj cu meditații ghidate

Masajul este una dintre tehnicile care are drept scop diminuarea nivelului de stres acumulat dar și relaxarea sistemului muscular și oferirea unei stări de bine și de relaxare corporală. Importanța masajului pentru corp dar și pentru psihic a făcut ca masajul să evolueze din ce în ce mai mult. Dacă până nu demult masajul era făcut doar într-un singur mod și doar pentru relaxarea corporală, în momentul de față masajul poate fi realizat în mai multe feluri, fiecare dintre tipurile de masaj disponibile în acest moment pe piață având beneficii.

Five massage este unul dintre cele mai importante saloane de masaj terapeutic din București și singurul salon de masaj terapeutic cu meditații ghidate. Masajul terapeutic cu meditații ghidate este o noutate pentru piața din țara noastră. Acest tip de masaj este compus din două părți. în prima parte a terapiei clientul poate alege dintr-o gamă largă de tehnici terapeutice cu beneficii multiple. În cea de-a doua parte a terapiei, clientul beneficiază de o ședintă de meditație ghidată care are drept scop restabilirea echilibrului interior și exterior. Pentru a putea oferi un randament cât mai bun este necesar să existe un echilibru cât mai bun între suflet, minte și corp. Acest echilibru deseori este afectat de nivelul de stres la care suntem supuși de către societatea în care trăim. Dezechilibrul care poate apărea între interior și exterior poate conduce la efecte negative asupra calității vieții. Având în vedere acest detaliu este foarte important să reușim să menținem în echilibru sufletul, mintea și corpul nostru. Masajul terapeutic cu meditații ghidate oferit de către specialiștii care lucrează în cadrul https://www.fivemassage.ro este una dintre cele mai bune metode prin care sufletul poate fi menținut într-un echilibru perfect cu sufletul și psihicul. Acest tip de masaj este doar unul dintre tipurile de masaj de care ne putem bucura în cazul în care apelăm la serviciile oferite de către specialiștii care lucrează în cadrul salonului de masaj Five Massage. Celelate tipuri de masaj de care ne putem bucura în cadrul salonului de masaj terapeutic Five Massage sunt următoarele:

  • Masaj de relaxare. Acest tip de masaj este masajul clasic care are drept scop relaxarea corporală și oferirea unei stări de bine din punct de vedere mintal și corporal.
  • Masaj terapeutic. Aest tip de masaj are drept scop remedierea unei probleme specifice.
  • Masaj balinez. Această tehnică terapeutică este originară din Sud – Estul Asiei și are drept scop oferirea unui echilibru între minte și corp.
  • Masaj capilar. Acest tip de masaj are drept scop stimularea microcirculației sangvine.
  • Masaj suedez. Este o tehnică de masaj modernă care are drept scop stimularea sistemului nervos, muscular și endocrin.
  • Masaj thailandez. Este un tip de masaj care utilizează tehnici din yoga și are drept scop îmbunătățirea mobilității, corectarea posturii, activarea organelor interne, etc.
  • Masaj la 4 mâini. Acest tip de masaj oferă o senzație de relaxare și plăcere totală care nu poate fi exprimată în cuvinte. Este alegerea perfectă pentru persoanele care sunt foarte încărcate cu energie negativă.
  • Masaj anticelulitic. Masajul nu este doar o modalitate prin care corpul uman se poate relaxa. Această tehnică poate fi utilizată cu succes și în curele pentru slăbit. Masajul anticelulitic este cel mai recomandat tip de masaj persoanelor care doresc să slăbească.
  • Masaj cuplu. Cuplurile care își doresc să trăiască împreună o experiență de neuitat, relaxantă pot apela cu încredere la masajul de cuplu pentru că este una dintre cele mai minunate modalități de relaxare în cuplu.
  • Masaj facial. Pe langă gradul de relaxare pe care îl oferă acest tip de masaj, masajul facial este recomandat persoanelor care alocă o atenție deosebită modului în care arată din punct de vedere facial.
  • Masaj cu pietre calde. Prin intermediul acestui tip de masaj se urmărește eliminarea toxinelor din organism.

Pe lângă faptul că salonul de masaj terapeutic Five Massage este singurul salon de masaj terapeutic cu meditații ghidate, acest tip de salon de masaj mai oferă o premieră: este primul salon de masaj ce acceptă plata și în cryptomonede.

În concluzie, salonul de masaj terapeutic Five Massage este alegerea potrivită pe care trebuie să o facem ori de câte ori ne simțim tensionați, stresați, nervoși sau de fiecare dată când avem nevoie de un moment de relaxare totală.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close