GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Flori de Lux pareri

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2020 21:04

Flori de Lux pareri despre florarie online cu livrare oriunde in Romania

Cauti pareri despre serviciile de livrare flori la domiciliu? Am strans pentru tine cateva pareri relevante despre una dintre florariile populare din Romania, la care foarte multi clienti apeleaza cu incredere. FlorideLux.ro este prima florarie online din Romania, aparuta in anul 2003, primul website care oferea un catalog complet cu buchete de flori pe care clientii le putea comanda online, le puteau achita online si apoi floraria se ocupa de livrarea cadoului la adresa dorita.

Astazi, 17 ani mai tarziu, acest tip de serviciu este foarte cunoscut si chiar apreciat, mai ales in situatiile cand nu poti fi alaturi de cei dragi. Perioada de stare de urgenta a adus o crestere a cererii de livrare flori la domiciliu.

In cazul in care ai nevoie de un astfel de serviciu, mai ales in aceasta perioada grea cand trebuie sa practicam distantarea sociala, iata cateva pareri de la clientii Flori de Lux care au folosit acest serviciu.

Flori de Lux pareri

Andreea V., Bucuresti:

„Anglia doamna m-a sunat pentru a discuta detalii despre buchet , schimbari una alta. Tot respectul pentru profesionalism si implicare.

Va multumim! O companie de lăudat!”

Liliana P., Bacau:

„Buchetul pe care l-am comandat si pe care l-am primit foarte repede…mi-a intrecut toate asteptarile! O adevarata opera de arta. Multumesc!”

Paul S., Cluj:

„Chiar daca a trebuit, la mare departare de casa fiind, sa ofer un buchet de flori persoanei iubite, a fost extrem de usor si am gasit exact ceea ce am cautat. Totul a decurs usor, de la alegerea florilor si pana la finalizarea  comenzii, iar livrarea a fost facuta la timp si in conditii perfecte. O experienta placuta si care, fara nici un fel de indoiala, va continua in viitor.

Multumesc mult, floraria Flori De Lux!”

Adrian V., Sibiu:

„Felicitari pentru calitate si punctualitate!”

Andreea G., Italia:

„Mulțumim mult ! Aranjamentul este minunat și a fost o surpriză atât de frumoasă! Este o căsuță de primăvară cu bujori superbă! Ati avut grijă să călătorească in siguranță,iar florile au fosr atât de proaspete ! Vom apela cu mare drag la serviciile oferite de dumneavoastră în

continuare.”

Laura E., Suedia:

„Recomand cu mare drag🤗, aranjamente superbe, promptitudine și calitate”

Delia G., Spania:

„Foarte usor de comandat de la ei, te tin la curent la fiecare pas, deci nu are nimeni de ce sa isi faca griji. Florile si aranjamentele sunt de vis! In plus, au fost primele noastre sarbatori in care nu am putut ajunge acasa la mama… Cu ajutorul lor am reusit sa fim mai aproape in

aceste vremuri grele.”

Betuel B., Germania:

„Buna tuturor! Vreau sa recomand cu incredere serviciile celor de la „FlorideLux” pentru ca merita tot respectul.Eu locuiesc in Germania dar am putut cu usurinta sa fac legatura cu dansii,iar ei sunt foarte amabili si rabdatori cu clientii.Am plasat comanda si a ajuns la data stabilita, iar rezultatul a fost peste asteptari, asa ca nu mai ezitati, comandati cu incredere!!!”

Valeria S., Anglia:

„Am comandat un buchet de flori de lalele rosii de la dvs. Acestea au fost livrate in alt oras.

Doresc sa va multumesc pentru florile proaspete, pentru aranjament, pentru livrare in siguranta si mai ales pentru tot procesul de comanda. Sunt foarte multumita de faptul ca am primit link ul unde pot achita direct suma pentru buchet, mai tarziu am primit prin email si confirmarea comenzii. Iar a doua zi am putut vedea prin email cum arata buchetul care urma sa fie livrat. Servicii de calitate extraordinare!

Va multumesc!”

Puteti comanda si voi online un cadou deosebit pentru persoanele dragi, aceasta florarie livreaza oriunde in Romania, la data dorita. La FlorideLux, serviciul de livrare flori este gratuit la comenzi mai mari sau egale cu 159 RON, astfel poti alege un cadou mai mare, mai expresiv si economisesti banii de livrare. Ai de unde alege, au peste 5000 de produse online, de la buchete de flori, la cosuri cu flori, cutii cu trandafiri, inimi de flori, trandafiri criogenati, cadouri pentru casa si decor, ursuleti de plus, parfumuri si cosuri cadou.

Cei de la FlorideLux livreaza flori in siguranta, iata ce spun:

  • Purtam manusi la productie
  • Dezinfectam vasele si cutiile
  • Dezinfectam uneltele si bancurile de lucru
  • Dezinfectam masinile de livrare
  • Livram cu manusi

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează