GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  FINALA EURO

Fortuna îți dă cu plus la câștig, la finala Euro U21: Spania are cota 1.97 să câștige în fața Germaniei

Dani Olmo, Spania, foto: Guliver/gettyimages
Dani Olmo, Spania, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iunie 2019 14:32

Azi, de la ora 21:45, Spania U21 și Germania U21 dispută finala EURO U21, după ce au marcat câte patru goluri în semifinale. Partida va avea loc pe "Dacia Arena" din Udine, între două formații care au impresionat din punct de vedere ofensiv la acest turneu final.

Fortuna oferă cota 1.68 pentru un meci cu cel puțin trei goluri marcate în timpul regulamentar. La aceeași agenție puteți profita de promoția Fortuna Plus, care vă aduce o cotă mărită pentru victoria în 90 de minute.

Astfel, cei care cred în succesul Spaniei pot beneficia de o cotă de 2.28, cu condiția să adauge mai multe meciuri pe bilet. Germania are cota 3.65 pentru a câștiga în timpul regulamentar, dar apărarea lui Stefan Kuntz nu prea a convins la acest turneu final.

Germania are o defensivă ezitantă

  • Germania a primit gol în toate meciurile de până acum, adică în victoriile cu Danemarca (3-1), Serbia (6-1) și România (4-2), dar și în remiza cu Austria (1-1).
  • De partea cealaltă, Spania a trecut cu bine peste șocul primei etape, 1-3 în fața Italiei, iar apoi a jucat fără greșeală contra Belgiei (2-1), Poloniei (5-0) și Franței (4-1).

În semifinale, golurile lui Roca ('28), Oyarzabal ('45+5), Olmo ('47) și Mayoral ('67) au decis victoria ibericilor, în vreme ce "panzerele" au avut nevoie de "dublele" lui Amiri și Waldschmidt pentru a obține calificarea în fața României. Încă un meci cu goluri de ambele părți are cota 1.55 la Fortuna.

Un gol marcat în primele 15 minute are cota 2.71, dar e posibil să asistăm la o primă repriză tacticizată. Probabil că jocul se va deschide după pauză, iar pariul "ambele marchează" în repriza a doua are cota 2.78. Cine mizează pe o remiză la pauză sau la final beneficiază de cota 1.81, în vreme ce un succes pauză/final al Spaniei are o cotă atractivă de 3.00.

Spania, aproape de un record important

În cazul unui triumf, Spania ar egala Italia la numărul de trofee cucerite la Euro U21 - câte 5 pentru fiecare națiune. Ibericii au 4 succese la activ până acum și nu au amintiri plăcute din duelurile cu nemții.

Spania și Germania au disputat finala și la ultima ediție de Euro U21, în 2017, când alb-negrii au câștigat cu 1-0 (gol Weiser). Pe teren s-au aflat mai mulți jucători implicați și în finala din 2019.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close