GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Fortuna oferă cea mai bună cotă la pariuri pentru victoria României, în Malta!

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 iunie 2019 20:31

Malta (locul 180 în clasamentul FIFA) primește vizita României (locul 25 în clasamentul FIFA), luni seară, de la ora 21:45, în preliminariile Euro 2020.

Va fi primul duel din istoria celor două țări, iar tricolorii lui Cosmin Contra pornesc mari favoriți la victorie, cu o cotă de 1.22.

Cotele partidei, la eFortuna
Malta – România
13.00 6.00 1.22

Cu o singură victorie în cele 19 meciuri jucate în ultimii doi ani, Malta ar trebui să fie un adversaraccesibil pentru România. Tricolorii vin după un 2-2 norocos în Norvegia, unde dubla lui Keșeru a salvat un punct pentru naționala noastră.

Atacantul de la Ludogorets are cele mai mari șanse să înscrie și luni seară, într-un meci în care pariul „Peste 2,5 goluri înscrise”; este favorit, la o cotă de 1.88 la Fortuna.

O victorie la pauză și la final a României are cota 1.70, în vreme ce un succes la cel puțin patru goluri diferență are cotă 5.70.

Fără gol marcat în 7 din ultimele 10 partide, Malta nu are jucători care evoluează la nivel înalt, iar partida de la Ta' Qali ar trebui să aibă un singur deznodământ.

România (golaveraj 7-5) este pe locul 3 în grupa F de calificare la Euro, cu 4 puncte, unul în plus față de Malta (golaveraj 2-6), aflată pe 4.

În actualele preliminarii, maltezii au pierdut ultimele două dueluri, 0-2 cu Spania și 0-3 cu Suedia. Singurele puncte ale formației pregătite de Ray Farrugia au venit după victoria cu Feroe (2-1).

Câștiguri mai mari pe bilete, cu Fortuna Plus

România joacă în deplasare după partide spectaculoase cu Lituania (3-0, în Liga Națiunilor), 1-2 cu Suedia, 4-1 cu Insulele Feroe și 2-2 cu Norvegia, iar stilul ofensiv practicat sub comanda lui Cosmin Contra a avut urmări pozitive - tricolorii au pierdut un singur meci din ultimele 13!

Cu o arie de selecție mult mai generoasă, România poate oferi multe pariuri profitabile luni seară, unde avem cota 3.40 pentru pariul „ambele echipe marchează și cel puțin trei goluri înscrise în meci”.

Un gol al gazdelor are cota 2.52 la Fortuna, în vreme ce un meci fără gol din partea României are o cotă de 7.30.

Fortuna oferă cea mai bună cotă de pe piață pentru victoria României, la
biletele cu cel puțin 12 evenimente.

70 de pariuri diferite la Malta-România

Cine include succesul tricolorilor pe un astfel de bilet beneficiază de cota 1.40 pentru semnul „2”, grație promoției Fortuna Plus, dar amatorii de adrenalină au de ales între 70 de pariuri diferite la partida de luni seară.

Printre selecțiile speciale se numără: „Rezultat final / Total goluri”, „Interval de goluri marcate”; și ”Minutul primului gol”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close