GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Fotbalul încă rezistă în fața virusului! Pe ce campionate mai putem paria în acest weekend

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 martie 2020 21:44

Hotărât lucru, sportul nu trece printr-o perioadă prea bună. Omenirea nu trece printr-o perioadă prea bună. Coronavirusul Covid-19 suspendă competiții și meciuri unele după celelalte, ca pe niște piese de domină. Împreună, însă, vom câștiga și acest meci. 

Cele mai bune sfaturi în timpul coronavirusului sunt cele oferite și propagate pe toate canalele media de autorități: spălați-vă des și bine pe mâini, feriți-vă, pe cât posibil, de contactul cu alte persoane, nu vă atingeți ochii, nasul, gura, dacă nu aveți mâinile igienizate, curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool și, poate cel mai important sfat: stați în case! 

DESCARCĂ APLICAȚIA SUPERBET ȘI PARIAZĂ DE ACASĂ! PESTE 800.000 DE ROMÂNI AU FOLOSIT-O DEJA

Chiar dacă majoritatea competițiilor sportive se suspendă, în acest week-end încă mai avem ce urmări și pe ce paria. Pentru că, până la urmă, dacă tot stăm în case, cumva trebuie să ne petrecem timpul, nu?

S-au suspendat până acum 🇪🇺 Champions League și 🇪🇺 Europa League, 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Premier League, 🇪🇸 La Liga, 🇮🇹Serie A, 🇫🇷 Ligue 1, 🇩🇪 Bundesliga a, 🇵🇹 Primeira Liga, 🇳🇱 Eredivisie, 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 SCOȚIA, 🇷🇴 Liga 1 și Liga 2, printre multe altele. 

🇩🇪 Bundesliga părea că se va juca în acest weekend, însă în cele din urmă forul german a decis la rândul său suspendarea campionatului din cauza pandemiei. 

LA SUPERBET POȚI PARIA LIVE PE CELE MAI IMPORTANTE MECIURI ALE ZILEI DIRECT DE PE TELEFONUL TĂU MOBIL

În Rusia, încă nu s-a pus problema suspendării competiției. Așa se face că sâmbătă avem meci între liderul Zenit Sankt Petersburg și echipa lui Eric Bicfalvi, Ural. Iar duminică, putem paria pe alt super meci: Rostov - Lokomotiv Moscova, duelul dintre locurile 3 și 4 înaintea acestei etape.

Nici Turcia încă nu a tras obloanele, așa că în acest week-end avem super meciuri. Marius Șumudică și Gaziantep au meci în deplasare, la Alanyaspor, sâmbătă, 14 martie, iar Fenerbahce merge în deplasare la Konyaspor. Bogdan Stancu și Genclerbirligi joacă „afară”, la Denizlispor, tot sâmbătă. 

Duminica aduce două super derby-uri! Unul istoric, Galatasaray - Beșiktaș, iar celălalt de clasament, între locurile 1 și 2: Trabzonspor - Istanbul BB.

 

În fine, pentru câteva meciuri tari putem merge și până în Ucraina, unde se dispută play-off-ul primei ligi. Duminică, Șahtior are meci în deplasare, cu Zorya, în timp ce Dinamo Kiev joacă acasă cu Desna. 

DISTRACȚIA NU SE TERMINĂ NICIODATĂ CU SPORTURILE VIRTUALE! PARIAZĂ PE CELE MAI BUNE COTE!

O altă vecină a României care încă nu a întrerupt competiția sportivă este Ungaria. Aici avem super meci sâmbătă, între Honved Budapesta și Kisvarda, echipă cu cinci jucători români în lot. 

Apropo de vecini, nici Serbia nu a suspendat campionatul de fotbal. În acest week-end, se dispută meciurile Steaua Roșie - Napredak și Vozdovac - Partizan Belgrad.

❗ Campionatul din 🇷🇺 RUSIA este 🎥 live la Superbet. 👉 Urmărește cele mai tari meciuri live la Superbet, în 📱aplicație și pe 💻 site. 

Meciurile de urmărit și pariat în acest week-end:

Sâmbătă, 14 martie

🇷🇺 Zenit - FC Ural

🇹🇷 Alanyaspor - Gaziantep

🇹🇷 Konyaspor - Fenerbahce

🇭🇺 Honved - Kișvarda

🇷🇸 Vozdovac - Partizan Belgrad

🇷🇸 Steaua Roșie - Napredak

 

Duminică, 15 martie

🇷🇺 Rostov - Lokomotiv Moscova

🇷🇺 ȚSKA - Ufa

🇹🇷 Galatasaray - Beșiktaș

🇹🇷 Trabzonspor - Istanbul BB

🇺🇦 Zorya - Șahtior

🇺🇦 Dinamo Kiev - Desna

🇨🇾 Omonia Nicosia - Apollon

 

Luni, 16 martie

🇮🇱 Maccabi Haifa - Hapoel Tel Aviv

🇹🇷 Antalyaspor - Sivasspor

Autor Mihai Mateaș, pentru Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează