GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Fotbalul intercluburi revine grandios

După 10 zile de bătălii între echipele naționale, cele mai bune evenimente fotbalistice au revenit, iar în următoarea lună și jumătate va avea un ritm intens. Foto: Imago
După 10 zile de bătălii între echipele naționale, cele mai bune evenimente fotbalistice au revenit, iar în următoarea lună și jumătate va avea un ritm intens. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2022 21:34 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2022 21:42

După 10 zile de bătălii între echipele naționale, cele mai bune evenimente fotbalistice au revenit, iar în următoarea lună și jumătate va avea un ritm intens.

Cele mai mari cluburi vor fi cele mai aglomerate pentru că până la începutul lunii noiembrie vor trece ferm la un ciclu de miercuri-sâmbătă. Marile derby-uri din acest weekend sunt în Anglia, Turcia și Austria. Cel mai bun din punctul nostru de vedere este derby-ul de la Viena dintre Rapid și Austria, care se ține din 1911 și a fost văzut de peste 300 de ori. Ultimele șapte meciuri s-au încheiat la egalitate. Urmărește toate emoțiile cu cele mai bune cote pe efbet.ro.

În Anglia avem trei derby-uri, dar pentru noi, cel mai interesant va fi spectacolul din nordul Londrei între Arsenal și Tottenham cu un final imprevizibil. Șansele mai mari de a triumfa le posedă „Spurs” din cauza trucurilor fără sfârşit ale lui Conte. Nu sunt așteptate surprize la Manchester între City și United, dar nu am șterge complet șansele “Diavolului”. O mulțime de oportunități și emoție pe efbet.ro.

Cursul principal al weekendului se numește „multe goluri în ambele plase”. În Austria, mașina de gol Wolfsberger primește vizita celor de la Reid și dacă trebuie să oferim un pronostic, meciul se va încheia undeva pe la 4-1. Luni avem „vulpile” de la Leicester, care joacă cu un adversar potrivit – Nottingham. Cele mai bune cote pentru cele mai tari evenimente sunt aici, pe efbet.ro.

Un thriller de goluri promițător se conturează la Anderlecht - Charleroi. Vizitatorii sunt regii rezultatului 3-2 sau 2-3. Nu pot trece de Meziokovedesh - Pakshi. Oaspeții sunt sponsorizați de o centrală nucleară și, prin urmare, au greviști nucleari. Și chiar mai talentat în Norvegia. În acest sezon, Sandefjord nu scade sub linia de 2,5 goluri. Și terminăm analiza cu încă un vârf 100% din Norvegia - retrogradata Kristiansund împotriva volubilei Rosenborg. Condiția este ca oaspeții să ridice linia de la peste 2,5. Cele mai bune cote pentru aceste evenimente și multe altele, aici pe efbet.ro.

Aruncăm o privire și spre Apenini. Serie A aduce o mare dezamăgire tuturor celor care urmăresc sportul. Acest sezon nu are nimic în comun cu cel precedent - 60 la sută din jocuri sunt sub 2,5 goluri. Probabil, lipsa golurilor va fi remarcată și în derby-ul Inter - Roma. Cele mai mari cote pentru acest joc le gasesti pe efbet.ro.

În vârful scării de onoare, am pus Kortrijk - Antwerp. Poate ați ratat-o, dar, oaspeții au un start perfect și anume 27 de puncte după primele 9 runde în Jupiler-ul belgian. Acest lucru ne permite să ne îndreptăm atenția către principalul lor concurent în ceea ce privește victoriile consecutive - Molde. Campioană sigură a Norvegiei vizitează Tromsø și este puțin probabil ca seria de 10 victorii consecutive să fie întreruptă. Și în a doua ligă a Norvegiei - Brann joacă împotriva lui Stjordals. În ultimele 5 dueluri ale celor de la Brann, golaverajul este unul de invidiat, 21-0 . Stjordals se află în zona retrogradării și nu credem că poate pune probleme liderului. Cele mai mari emoții le întâlnești pe efbet.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează