GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Fotbalul, limbă universală pe stadionul Santiago Bernabeu

Articol de GSP - Publicat luni, 02 martie 2020 15:42

Capul sus, fața la joc! Ia la om! Până-n poartă! Nu-l lași! Hai cu fața! 

Sunt îndemnuri pe care le aude orice jucător din campionatul național de la antrenorul lui. Dar oare ce le strigă de pe bancă Zinedine Zidane și Quique Setién jucătorilor de la Real Madrid și Barcelona în timpul unui meci El Clásico?

Probabil asta a fost și curiozitatea domnului Vasile Năstase din Galați atunci când s-a înscris la promoția CLEAR „Trăiește experiența ElClásico!”. A și aflat răspunsul, pentru că a fost marele câștigător al celor două bilete VIP puse în joc și a urmărit derby-ul spaniol direct de pe stadionul Santiago Bernabeu, alături de fiul său.

Pe 1 martie, împărtășind emoțiile meciului cu zeci de mii de spectatori, a trăit o experiență cu adevărat fantastică pe stadion, ce ar impresiona cu siguranță pe oricine, pasionat de fotbal sau nu. Susținător al Barcelonei, a fost pentru prima dată când a urmărit în direct din teren jucătorii preferați. Momentul a fost cu atât mai grandios, cu cât s-a întâmplat într-un derby El Clásico, împotriva rivalilor de la Real Madrid, pe stadionul despre care se spune că în trei ani va deveni cel mai modern și mai spectaculos stadion din lume.

Experiența la Madrid a fost una completă, pe lângă biletele VIP la meci, domnul Năstase s-a bucurat de transport dus-întors pentru două persoane pe ruta București-Madrid și cazare pentru două nopți cu mic dejun.  

CLEAR, șampon anti-mătreață și partener oficial La Liga Santander din Spania, a desfășurat în perioada 01.11.2019 – 15.12.2019 promoția „Trăiește experiența ElClásico!”. Pe lângă cele două bilete VIP pentru două persoane (câștigătorul și un însoțitor major) de acces la meciul de fotbal El Clásico dintre Real Madrid și Barcelona (transport și cazare incluse), promoția a mai avut ca alte premii 100 de tricouri CLEAR și 200 de mingi de fotbal. Condiția de participare a fost cumpărarea, pe durata campaniei, a unui șampon anti-mătreață CLEAR și înscrierea bonului fiscal pe www.unilevertepremiaza.ro

Șamponul CLEAR luptă eficient împotriva mătreții*, pentru un păr curat, fără mătreață** și o senzație de prospețime pentru mai mult timp.

Fii cu ochii pe CLEAR, urmărește promoțiile viitoare și poți câștiga și tu experiența El Clásico!   

#limbafotbaluluibyclear #elclasico #clear 

* Ajută la restaurarea funcției de protecție a pielii capului

** Rezistență împotriva cauzei principale a apariției mătreții prin utilizare regulată, fără mătreață vizibil

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează