GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Fotbalul ne umple săptămâna! Pariază la Superbet pe zecile de meciuri din primele divizii ale Spaniei, Angliei și Italiei!

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 14:53 / Actualizat luni, 13 iulie 2020 15:01

de Gigi Stancu, Superbet

E luni, 13, dar e cu noroc pentru toți iubitorii fotbalului adevărat. Așa cum ne așteptam, toate ligile importante din Europa trag tare să-și închidă sezoanele până în august. Asta face să avem parte de meciuri tari în fiecare zi a săptămânii, nu doar în weekend. Începem tare încă de luni, cu partide din La Liga, Serie A și Premier League, împănate cu prima ligă românească, Serie B italiană și Liga Adelante spaniolă. Dacă luni e așa, haideți să vedem ce avem pe platou până vineri!

Deschide cont online la Superbet și pariază de oriunde pe campionatele tale preferate, care se joacă la foc automat!

Luni, lămurim câteva dileme

Primul meci important al startului de săptămână este Sepsi Sf. Gheorghe – Chindia Târgoviște, partidă care poate lăsa în spate plutonul de trei suferinde (Chindia, Dinamo, Iași), dacă înving gazdele. Apoi, CFR Cluj e obligată să câștige în fața Gazului Metan, altfel Craiova ia avans mare spre titlu. În Anglia, Manchester United poate urca pe loc de Liga Campionilor printr-o victorie cu Southampton, Leicester fiind victima unei serii furibunde a lui Martial și compania. În Italia, avem Inter – Torino, meci care poate fi urmărit la Superbet în format Live Stream, iar din Serie B ne vin 10 partide tari, toate cu mize certe. Să nu uităm luni nici de Spania, acolo unde pe tavă ni se întind 3 meciuri din La Liga, cu Realul (5 meciuri la rând fără gol primit) jucând la Granada. Și în liga secundă se dispută partide tari, iar Almeria – Rayo Vallecano e mare derby pentru play-off.

Vino în agențiile Superbet și încearcă biletul săptămânal sau cel pe zi, cum îți place ție! Pentru minimum 11 meciuri cu cote de la 1,30 în sus beneficiezi din nou de Pariul Șansă!

Marți, Anglia e la putere

A doua zi a săptămânii ne vine cu SuperPartide din primele ligi ale Britaniei. Chelsea – Norwich e vedeta, de la ora 22:15. Cele 7 partide din Championship, toate cu posibilitatea de a fi urmărite Live Stream pe site și pe aplicație, reprezintă miezul problemei. West Bromwich – Fulham e cel mai tare meci, conform clasamentului, gazdele simțind în ceafă respirația lui Brentford. Luton – QPR merită și el o atenție deosebită, „Pălărierii” păstrând încă șanse de salvare, după ce aproape tot sezonul au fost ultimii. 8 meciuri din Cehia 2, FC Argeș – Mioveni, în play-off-ul ligii noastre secunde, dar și cele 5 partide din play-out-ul Poloniei pot alcătui un bilet câștigător.

Intră pe site sau pe aplicația Superbet și caută inconița care indică un player! Evenimentele care o au în dreptul lot pot fi vizionate în format Live Stream.

Miercuri, golurile vin din Serie A și din Arsenal - Liverpool

Mijlocul săptămânii ne prinde în mijlocul evenimentelor de anvergură, iar Serie A ne oferă cele mai multe partide, nu mai puțin de 7. Juventus are două partide la rând fără victorie, iar 3 puncte la Sassuolo sunt obligatorii pentru a nu simți din nou presiunea lui Lazio. Romanii joacă la Udinese și trebuie să iasă și ei din criza în care au intrat la începutul lunii și care i-a condus spre 3 înfrângeri la rând. Concitadina AS primește vizita Veronei și 3 puncte ar putea s-o sperie puțin pe Inter, actuala ocupantă a locului 4. Brentford – Preston este meciul locului 3 din Championship, acolo unde se mai joacă alte trei partide. Pentru cei mai exotici și mai matinali, miercuri aveți 20 de meciuri din ligile 2 și 3 japoneze, care pot fi și ele fructificate inspirat. 

Deschide cont online și pariază miercuri și pe cele 4 partide din Pemier League, cu Arsenal - Liverpool cap de afiș, meci mereu cu multe goluri!

Joi, Real Madrid poate câștiga titlul 34

Ziua de joi merită urmărită prin ochii spaniolilor. Dacă nu se întâmplă nimic până atunci, Real Madrid va juca în fața celor de la Villareal cu titlul pe masă, o victorie fiind suficientă indiferent de ce face Barcelona cu Osasuna. Ar mai rămâne o singură etapă de disputat, dar cu 4 puncte avans, nimic rău nu se mai poate întâmpla pentru băieții lui Zidane. Toate cele 10 meciuri ale etapei cu numărul 37 se vor disputa de la ora 22:00. Tot joi se mai joacă 4 meciuri din Premier League, cu Crystal Palace – Manchester United pe post de vedetă, Torino – Genoa și Spal – Inter, în Serie A, dar și Leeds – Barnsley, meciul dintre prima și ultima clasată în Championship.

Vineri, ne pregătim pentru weekend!

Unii includ ziua de vineri pe biletele de weekend, alții o etichetează ca făcând parte din săptămâna activă. Oricum ar fi, verde să fie! Ligile secunde din Italia și Spania populează cel mai mult oferta fotbalistică a acestei zile, dar vineri nu jucăm doar pe ligi inferioare. La Superbet ai tratate regește, cu Speciale cât cuprind, West Ham – Watford, Gaz Metan – Astra, Clinceni – Voluntari și Galatasaray – Goztepe. 

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? Ce alegi?

Oricum ți-ai face planul pe săptămâna aceasta, ia în calcul că oferta Superbet e plină de fotbal de cea mai bună calitate.  Vino la Superbet și pariază live sau premeci pe jocurile care te inspiră, iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport în valoare de până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Pariul Șansă a revenit la Superbet! Vino în agenții și Superjoacă!

Jackpot record plătit de Superbet.ro! Vezi cât de mare e și Superjoacă să câștigi tu unul și mai mare!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează