GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  CUPA COCA-COLA

FOTO Suspans şi surprize! » Azi se joacă finalele Cupei Coca-Cola: cea mai importantă competiţie de fotbal în sală destinată elevilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 25 mai 2014 00:52

Ieri, în semifinalele fetelor, favoritele au fost învinse fără drept de apel, iar deznodămîntul în cele două grupe de băieţi a fost aşteptat pînă la ultimul meci al fiecărui triunghiular în parte!

Cele patru calificate sînt Liceul Tehnologic "Nicolae Bălcescu" Voluntari şi Liceul Tehnologic "Auto" Craiova la feminin, respectiv Colegiul Tehnic Feroviar "Mihai I" Bucureşti şi Colegiul Tehnic "Aurel Vlaicu" (Baia Mare) la masculin. Finalele încep la 10:00 (fete), respectiv 12:00 (băieţi)

Sîmbătă, emoţiile au fost uriaşe la Cupa Coca-Cola. 8 meciuri pline de goluri, ratări, eroism şi aer de liceu au trimis patru echipe în finalele de azi. În tribune, rude şi prieteni nu i-au lăsat singuri pe puştii ieşiţi "la tablă", ci, gălăgioşi, i-au susţinut puternic.

Ziua a început în stil mare, cu un egal, 4-4, între piteştenii de la "Ferdinand" şi "Nicolae Bălcescu" din Voluntari de Ilfov. A urmat prima surpriză: finalista de anul trecut, "Moisil" din Urziceni, s-a oprit în semifinalele competiţiei de fete!

Continuă tradiţia băieţilor
Campioana din primele ediţii ale Cupei Coca-Cola, "Banyai Janos", lipsită de aportul vedetei Csilla Balazs, a fost şi ea învinsă, 2-10, de "Auto" din Craiova. Interesant este că oltencele repetă performanţa echipei de băieţi de anul trecut. Oltenii au cîştigat ultimul act în 2013, 9-7 cu "Doamna Chiajna"!

Revenire de senzaţie
La băieţi, "Mihai I", susţinută de pe margine de rapidistul Nicolae Vasile, elev al colegiului, s-a calificat cu maxim de puncte. O luptă incredibilă s-a dat însă în cealaltă grupă de trei: cu trei rezultate aproape identice, 2-2, 2-3, 2-3!

Băimărenii de la "Aurel Vlaicu" s-au calificat în finală, după un meci decisiv incredibil cu elevii lui Claudiu Şomfălean, secund la ASA Tîrgu Mureş. Conduşi cu 0-2, au revenit şi s-au calificat!

61 de goluri s-au înscris pe parcursul zilei de ieri, o medie de 7,6 reuşite per partidă!

"Am observat că băimărenii sînt foarte puternici. Echipa mea este, în schimb, tehnică. Vom avea o finală interesantă" (Valentin Soare, antrenor "Mihai I")

618754-meciuri-cupa-coca-cola.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
bsm67
bsm67  •  25 Mai 2014, 10:21

dreptate divina pentru hotia de anul trecut ati cistigat prin fals

bsm67
bsm67  •  25 Mai 2014, 10:20

bine ca au iesit unguroaicele astea

Vezi toate comentariile (2)
Comentează