GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Franța 1.65, Croația 2.10 și Finlanda 1.55 – cele mai mari cote din lume, doar la Mozzart Bet!

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 septembrie 2021 13:51 / Actualizat sambata, 04 septembrie 2021 13:51

Franța  1.65, Croația 2.10 și Finlanda 1.55 – cele mai mari cote din lume, doar la Mozzart Bet!

Ucraina – Franța (ora 21:45) cota 1.65

Este evident că elevii lui Didier Deschamps nu traversează cea mai bună formă, aceștia acumulând patru partide consecutive fără succes și venind după o eliminare prematură și neașteptată de la EURO 2020, în fața vecinilor elvețieni. 

Cu toate acestea, valoarea lotului francez este incontestabilă, iar în ultimele trei confruntări directe contra Ucrainei au reușit să înscrie nu mai puțin de 11 goluri.

Cele două echipe se află pe primele două poziții ale grupei D de calificare la Campionatul Mondial de anul viitor, în care doar prima poziție își asigură calificarea directă în Qatar. Victoria în partida de diseară le-ar asigura în mare parte liniștea francezilor în vederea ocupării primului loc al clasamentului.

Slovacia – Croația (ora 21:45) cota 2.10

Slovacia înfruntă pe teren propriu de la 21:45 pe Croația, liderul grupei H. Această grupă de calificare la Campionatul Mondial din Qatar se află cu siguranță printre cele mai echilibrate, distanța dintre prima poziție și ultima fiind de doar trei puncte.

Favorita acestui duel este Croația, pe baza valorii mult mai mari a lotului dar și pe baza recordului întălnirilor directe de-a lungul istoriei, în care Modric & compania au nu mai puțin de zece victorii spre deosebire de cele două ale Slovacilor. 

Finlanda – Kazakhstan (ora 16:00) cota 1.55

Nordicii întălnesc pe teren propriu în această după-amiază  de la 16:00 naționala Kazakhstan-ului, împotriva căreia nu au nicio înfrângere. O potențială victorie a finlandezilor cumulată cu un success al cocoșilor galici în deplasarea din Ucraina, i-ar putea propulsa pe nordici pe poziția secundă a grupei D de calificare la Mondialul qatarez, cu șanse mult mai mari decât ucrainienii, care au și un meci în plus.

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează