GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Franța - Germania: Spectacol total în „finala” din grupe? Cotă mărită la 50 pentru ca ambele echipe să marcheze

Articol de GSP - Publicat marti, 15 iunie 2021 10:26 / Actualizat marti, 15 iunie 2021 10:47

Franța - Germania se joacă azi, de la 22:00, în cel mai așteptat meci de la EURO 2020 și în partida care închide prima etapă din cadrul grupelor turneului final. Chiar dacă francezii sunt gazde, confruntarea va avea loc la Munchen, pe stadionul lui Bayern.

Franța n-a pierdut niciun meci în 2021, iar naționala lui Didier Deschamps s-a ales cu un nou star în atac, după revenirea lui Karim Benzema. „Cocoșii” au avut două meciuri amicale înainte de euro, ambele câștigate identic, 3-0, cu Țara Galilor și Bulgaria. Dincolo, nemții nu sunt deloc în cea mai bună versiune a lor. Germania a pierdut, inexplicabil, în fața Macedoniei de Nord, în preliminariile pentru Mondialul din 2022, apoi n-a putut s-o învingă pe Danemarca, 1-1, într-o partidă amicală. „Panzerele” au făcut, totuși, spectacol în ultimul test înainte de EURO și au distrus-o pe Letonia, scor 7-1.

În ultimii 20 de ani, Franța și Germania s-au întâlnit de 11 ori, atât în meciuri amicale, cât și în jocuri de la Campionatul Mondial, Campionat European sau partide din Liga Națiunilor. Germania n-a mai câștigat în fața francezilor de șapte ani, din 2014, când o învingea pe Franța, scor 1-0, în sferturile Campionatului Mondial. De atunci, francezii s-au impus în trei rânmduri, în timp ce două confruntări s-au terminat la egalitate. În ultimul meci oficial, Franța a câștigat cu 2-1 în fața Germaniei, în Liga Națiunilor. Pariorii pot profita dacă Franța și Germania vor marca azi, un bookmaker important oferind cota 60 pentru un succes (detalii AICI)!

  • Goretzka este accidentat și nu va evolua în meciul de azi;
  • Este pentru prima dată când Franța și Germania se întâlnesc în grupele unui turneu final;
  • Franța n-a mai pierdut un meci de debut la EURO din 1960, de la inaugurarea competiției;
  • Germania are 12 Campionate Europene la rând fără meci pierdut la debut.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru ca ambele echipe să marcheze în Franța - Germania a fost mărită la 50, în loc de 1,80. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează