GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Furnizorul de hosting ideal pentru un magazin online international

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2022 11:23 / Actualizat marti, 19 iulie 2022 11:23

Lansarea unui magazin online poate fi o aventură interesantă. Cu toate acestea, dacă nu beneficiați de găzduirea potrivită este posibil să eșuați deoarece un server nefiabil îi poate lasa pe clienți suficient de frustrați încât să părăsească websitul dvs. fără să facă o achiziție. Din fericire, există câteva semne care indică dacă gazda aleasă este de bună calitate iar în continuare vom arunca o privire asupra modului în care puteți alege furnizorul de hosting ideal pentru un magazin online cu target internațional.

De ce furnizorul de hosting contează în cazul unui magazin online

Furnizorii de găzduire web sunt cei care permit utilizatorilor să viziteze site-uri online. O gazdă web va stoca datele website-ului dvs. pe serverele sale, făcându-le disponibile publicului.

S-ar putea sa fiți tentat să utilizați o gazdă gratuită, mai ales daca sunteți la inceput, dar aceasta nu este intotdeauna o idee bună – mai ales pentru un magazin online. Gazdele gratuite au adesea o securitate slabă, pot plasa anunțuri oriunde pe site-ul dvs. și oferă puține funcții.

Alegerea furnizorului de hosting va afecta website-ul dvs. în multe feluri însă un furnizor de hosting ideal pentru magazin online poate:

  • Îmbunătătiți securitatea
  • Oferi performanță fiabilă și timp de funcționare apropiat de 100%
  • Oferi sprijinul necesar atunci cand este nevoie
  • Ajută la clasarea mai bună în motoarele de căutare pentru websitul dvs.
  • Include caracteristici utile (instalări cu un singur click, nume de domenii gratuite, acces la o rețea de livrare de continut CDN, etc.)
  • Oferi suport pentru platforma de comerț electronic aleasă de dvs. (daca v-ați construit magazinul online cu WooCommerce, vă recomandăm să cautați un serviciu de găzduire specializat pentru WordPress)

Daca doriți ca magazinul dvs. online să aibă succes, este important să cercetați piața și să gasitți un furnizor care să ofere minimal cele de mai sus.

Nu toate gazdele web vor oferi aceleași caracteristici așa că este important să știți ce să cautați inainte de a alege un abonament de gazduire. Viteza, criptarea și securitatea, disponibilitatea serviciului de gazduire web și multe altele vor fi vitale pentru a va menține in funcțiune magazinul. Iată cinci criterii în funcție de care să faceți o alegere informată.

1. Locația și viteza serverului

Chiar dacă Internetul este disponibil pretutindeni, locația serverului influențează timpul de încărcare a site-ului. Cu cât un utilizator este mai aproape de serverul pe care se afla website-ul dvs. cu atât crește viteza acestuia - viceversa este de asemenea valabilă. Cu cât distanța fizică de server este mai mare, cu atât site-ul va fi mai lent.

Din păcate, chiar și o intârziere de o secundă pe un site web de comerț electronic poate duce la o pierdere de 7% a conversiilor. Dacă site-ul dvs. se încarcă în mai mult de trei secunde există 53% șanse ca vizitatorii să abandoneze imediat dacă folosesc dispozitive mobile și 40% șanse de abandon pe computere desktop.

Aceasta înseamnă că veți dori să căutați un furnizor de gazduire care să ofere servere în mai multe locații de pe tot globul, în special în locurile în care locuiește publicul tinta. HostX, de exemplu, este un furnizor de găzduire web cu experiență, cu servere in București, Manchester și Paris, în spații de ultima generație, dedicate susținerii afacerilor de orice tip. Aceste centre de date sunt construite conform standardelor Uptime Institute Tier3 și dețin certificări ISO 27001.

2. Criptare și securitate fiabile

Criptarea este procesul de codificare a unei transmisii de date. De exemplu, atunci când un cumpărător trimite informațiile cardului bancar pe website-ul dvs. pentru a face o achiziție, transmisia trebuie să fie criptată pentru a proteja informațiile transmise între client și magazinul dvs.

Una dintre cele mai comune modalitati de a oferi criptare sigura este prin intermediul certificatelor SSL (Secure Sockets Layer). Acestea asigură criptarea datelor astfel incât sa fiți sigur că utilizatorii și datele dvs. vor fi protejate.

În plus, atunci când un client observă utilizarea unui certificat SSL pe websitul dvs. este probabil să se simta mai în siguranță, suficient pentru a cumpăra de pe site-ul dvs.

3. Calitatea opțiunilor de asistență ale gazdei

Fiecare magazin online ar trebui să ofere asistență clientilor săi, de obicei prin intermediul unor tickete de asistență. O gazdă de calitate la rândul ei vă oferă posibilitatea de a solicita asistență cu ușurință atunci cand aveți intrebări sau probleme.

Desigur, acest lucru înseamnă că asistența ar trebui să fie atât de incredere, cât și promptă. Daca este posibil, luați în considerare o gazdă care are echipe de asistență dedicate pentru diverse servicii, cum ar fi facturarea, certificarea SSL. mentenanța magazinului, etc. Acest lucru vă poate asigura că nu va trebui să așteptați prea mult un răspuns.

Un alt indiciu excelent sunt canalele de contact multiple: email, sistem de tickete, telefon etc. În acest fel, veți putea alege opțiunea care functionează cel mai bine pentru dvs.

4. Garanție de returnare a banilor

O gazdă de renume va transforma satisfacția clientilor într-o prioritate iar un punct bun de pornire este garanția de rambursare a banilor .

Desigur, este important să fiți sigur că ați făcut alegerea potrivită in privința găzduirii. Uneori, un furnizor poate părea atractiv inițial dar pot apărea probleme tehnice în cadrul procesului de deployment (de exemplu incompatibilități). Cu o garanție de rambursare a banilor puteți fi sigur că veți recupera sumele plătite in cazul în care vă răzgândiți.

Desigur, o gazdă de calitate va merge dincolo de elementele de bază în acest domeniu. O garanție de rambursare a banilor este un început excelent dar este important să luați în considerare și dacă există alte garanții oferite de furnizor.

HostX, de exemplu, oferă clienților două tipuri de garanții:

  • Garanție returnare plăți - Puteți testa fără grijă serviciile shared hosting oferite de HostX timp de 30 de zile. Daca în orice moment de-a lungul acestor perioade nu sunteți multumit vi se va returna suma achitată.
  • Garanție disponibilitate 99,9% - HostX vă garantează o disponibilitate a serviciului de 99,9% ceea ce înseamnă o garanție că în decursul unui an (8.760 de ore) websitul dvs. va funcționa cel puțin 8.751 ore.

5. Disponibilitatea numelui de domeniu

Înainte de a putea porni website-ul de comerț electronic, veți avea nevoie de un nume de domeniu web. Un nume de domeniu bun este unul ușor de scris și de reținut și care are conotații pozitive care ii fac pe vizitatori să se simtă confortabil cu produsele sau serviciile dvs.

Un furnizor de găzduire de calitate, cum este și HostX, ar trebui să ofere un instrument pentru a putea verifica disponibilitatea numelui de domeniu, astfel încat să puteți vedea ce opțiuni aveți.

Acest tip de soluție vă poate ajuta să gasiți domeniul perfect împreună cu gazda dvs. web. Veți dori să aflați ce opțiuni de domeniu de nivel superior (TLD) / noi extensii de domenii ofera dar și care este structura prețurilor. Deși nu trebuie sa achizitionați numele de domeniu prin gazda dvs. web, acest proces va simplifica procesul de întreținere a site-ului dvs. în timp.

Concluzie

După cum puteți vedea, gazda pe care o alegeți pentru magazinul dvs, oline va fi vitală pentru succesul acestuia. O gazdă web de slabă calitate poate duce la pierderi de venituri, la creșterea timpului de nefuncționare a site-ului dvs. și la pierderea de informații sensibile din cauza lipsei de caracteristici de securitate.

Cu toate acestea, dacă țineți cont de următoarele sfaturi veți avea sanse mari să alegeți o gazdă web excelentă:

  • Alegeți o gazdă web cu servere rapide și opțiuni multiple in privința locației serverelor
  • Asigurați-vă că veți avea criptarea și securitatea de care aveți nevoie
  • Cercetați calitatea opțiunilor de asistență pentru clienți ale furnizorului
  • Alegeți o gazdă care oferă o garanție de rambursare a banilor
  • Căutați un furnizor care facilitează achiziționarea unui nume de domeniu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează