GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Futbol Fiesta cu 5 pariuri "suculente" în weekend: pariuri la minut și cote originale, pentru jucătorii adevărați

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2020 19:13

De vineri până duminică te trezești binedispus și aștepți cu nerăbdare să treacă prânzul. Mănânci o paella, bei un pahar de Sangria și te joci de-a toreadorul prin Casă. Mai durează mult așteptarea? Te liniștești doar când încep meciurile din Spania și muți "joaca" pe casapariurilor.ro! De pe 11 iunie ai Futbol Fiesta, cu pariuri speciale în La Liga, cum nu ai mai văzut până acum. 

De la bun început știm cum stă treaba la vârf în Spania. Barcelona are cotă 1.60 să câștige titlul, fiind la două puncte în fața Realului, care are cotă 2.25. Ambele au meciuri accesibile în weekend și poți paria pe o cotă de 1.55 că cei doi granzi vor câștiga duelurile cu Mallorca, respectiv Eibar. Dar și mai important e cum trăiești momentul și cât de rapid îți alegi pariurile LIVE. Pe casapariurilor.ro joci așa cum vrei, cu noile pariuri la minut, care te țin conectat de la primul până la ultimul fluier! 

A venit timpul să prinzi viteză, pentru că banii nu stau să te aștepte 90 de minute. La Casa ai acum cel mai rapid LIVE din România! Fiecare minut din meci reprezintă o multitudine de pariuri pe goluri, cornere, offside-uri, faulturi sau cartonașe. Indiferent de meciul la care te uiți, Pariurile la Minut îți cresc pulsul pe secundă. Nu mai exista momente moarte în meci! 

Dacă vrei să-ți faci și un bilet "clasic", ca pe vremuri, te ajutăm și cu câteva sugestii. Apropos, nu rata transmsiunile în direct de pe casapariurilor.ro, ca să urmărești ca un specialist ce fac băieții pe teren. Ți-am pregătit și 5 cote mari pentru etapa a 28-a din La Liga, care deschide Futbol Festival.

5 pariuri "suculente" în weekend, în La Liga

Valencia - Levante (vineri, ora 23:00) Cota XXL: 1 și interval 2-4 goluri, cota 2.43
Celta Vigo - Villarreal (sâmbătă, ora 18:00) Cota XXL: se marchează fix două goluri, cota 2.30
Mallorca - Barcelona (sâmbătă, ora 23:00) Cota XXL: oaspeții marchează 2-3 goluri, cota 1.92
Ahtletic Bilbao - Atletico Madrid (duminică, 15:00) Cota XXL: Scor corect 0-0 în prima repriză, cota 2.35
Real Madrid - Eibar (duminică, ora 20:30) Cota XXL: Gazdele marchează 2+ în prima repriză @ 2.80

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează