GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Gala Sport Business Awards - Prima Ediție - 27 Martie 2024

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 martie 2024 16:18 / Actualizat vineri, 22 martie 2024 16:18

Sprijinirea sportului înseamnă educație prin sport care influențează pozitiv o întreagă societate, devenind mai sănătoasă, mai sociabilă, mai bună, mai determinată în atingerea obiectivelor și, evident, mai performantă.

În semn de evidențiere a recunoașterii contribuției sectorului privat la dezvoltarea sportului, Albini Prassa & MVP Consultancy prin Valentin Popescu au inițiat și organizat, în premieră în România, Sports Business Awards, care va avea loc în data de 27 martie 2024, la Le Château, în București.

Partenerul instituțional al galei este Camera de Comerț Eleveția – România. Această gală va aduce împreună legendele sportului românesc pentru a premia companiile cu un rol activ în sustinerea sportului. Prezența unei varietăți de participanți, de la manageri de top din companii diverse și reprezentanți ai cluburilor sportive, la figuri publice și mass-media, evidențiază valoarea și impactul evenimentului.

Gala Sport Business Awards promite să fie un punct de referință și de inspirație, dialog și colaborare între mediul de afaceri și cel sportiv, având scopul de a încuraja dezvoltarea comună și succesul mutual prin sport. Mulțumim sincer partenerilor noștri pentru sprijin: One United Properties, Les Roches, Nestle Romania, Borsec, Zarea, KIA, Synotech, Kinetic Sport & Medicine, Banca Transilvania, Elmas, Franck Muller, Sports D'epoque.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează