GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  CUPA DOLCE SPORT

GALERIE FOTO Cupa Dolce Sport şi-a desemnat campioana!

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iunie 2016 17:44

Cea mai tare competiţie pentru suporteri, Cupa Dolce Sport, s-a încheiat la finalul săptămânii trecute, după o finală de poveste jucată la Constanţa!

Marea câştigătoare a concursului a fost formaţia FC Mongolia Constanţa, în urma unei finale dramatice decise la loviturile de departajare, în faţa echipei din Piteşti.

Cei şase câştigători din echipa constănţeană vor pleca în Franţa să-i susţină pe tricolori la EURO!

Zeci de mii de oameni au asistat la campionatul de fotbal amator 5X5, care a constat în 6 episoade, desfăşurate la Iași, București, Pitești, Cluj, Timișoara şi Constanţa.

Cei prezenţi s-au bucurat de premiile, concursurile şi experienţele oferite de Telekom: Escape Room, Foosball, Air-brush tattoo, cabina GIF şi multe alte jocuri şi concursuri, pe parcursul întregii competiţii.

Toate detaliile despre cea mai tare competiţie pentru suporteri pot fi accesate pe site-ul www.cupadolcesport.ro.  

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează