GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  CUPA COCA-COLA

Gaşca nebună reloaded » Campioana de la Cupa Coca-Cola a reunit ultima garnitură a Sportului Studenţesc

Foarfeca, un element nelipsit din meciurile în sală. Chiar dacă e vorba de elevi // Foto: Ştefan Constantin
Foarfeca, un element nelipsit din meciurile în sală. Chiar dacă e vorba de elevi // Foto: Ştefan Constantin

Articol de - Publicat luni, 26 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 25 mai 2014 23:13

Puştii Vîlceanu, Radu, Mihai sau Buliga, care au debutat la 15-16 ani în liga a doua după conflictul avut de Vasile Şiman cu "studenţii" titulari, s-au regrupat în sala Dinamo după dispariţia echipei din Regie.

Sînt în postura lui Benjamin Button: au început fotbalul pe "Giuleşti", gazda de nevoie a Sportului în ultimul sezon de activitate, aruncaţi în luptă la doar 16 ani în urma crizei "studenţilor". În liga a doua!

S-au salvat de la retrogradare, însă dispariţia echipei i-a reafirmat în sportul şcolar. Cu mingea scoasă din ghiozdan, Octavian Vîlceanu, Ionuţ Radu şi Cosmin Mihai au făcut trupă de neînvins în Cupa Coca-Cola!

Vedeta e portarul!
Echipa e tehnică, "e atuul nostru, băimărenii sînt robuşti", spunea antrenorul Soare înaintea partidei, însă vedeta e între buturi. Vîlceanu este portar la "naţionala" U18, pregătită de Liţă Dumitru.

"Sîntem foarte fericiţi pentru rezultat! Am început greoi, însă egalarea a venit la ţanc. A fost momentul-cheie. S-au deschis şi de-acolo a fost uşor", a punctat goalkeeperul, în prezent legitimat la Juniorul Bucureşti.

"Niky" a stat pe margine
Colegul foştilor "studenţi", Nicolae Vasile, elev al aceluiaşi colegiu şi fundaş stînga al Rapidului, a urmărit partida doar din tribună. Apărătorul României U19 a fost învoit de Viorel Moldovan, însă n-a putut fi înscris pe lista finală de către antrenorul liceului bucureştean, deoarece n-a a evoluat şi în partidele preliminare.

8 meciuri, toate fără înfrîngere, a disputat echipa de la "Mihai I" pînă la cîştigarea trofeului

2,5 goluri pe meci a primit Octavian Vîlceanu, cea mai bună medie dintre portarii calificaţi în finală

618931-studentii.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
craz1est
craz1est  •  26 Mai 2014, 09:36

Uite Negoita, ai gasit inlocuitori pentru sezonul urmator; astia joaca si pe o shaworma si un bilet de tramvai. :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează