GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Găsiți cele mai avantajoase servicii de încărcare freon la un click distanță

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2022 16:27 / Actualizat joi, 16 iunie 2022 16:27

Pe timp de vară, temperatura din mașină poate crește extrem de mult în special dacă a stat mai multe ore în soare, moment în care este practic imposibil de intrat și stat în interior fără un sistem de aer condiționat perfect funcțional. 

Temperatura ideală la care oamenii se simt confortabil, diferă de la persoană la persoană. Unele pot rezista mai bine și le place un mediu mai cald, pe când altele preferă să folosească aerul condiționat la capacitate mult mai mare. Totuși, nici o extremă nu este favorabilă, ci este de preferat să reglăm o temperatură astfel încât să nu fie nici prea cald dar nici prea frig, ceea ce vă ajută inclusiv sistemul de aer condiționat să funcționeze la o capacitate optimă. 

Pentru o răcire mai eficientă a habitaclului, este recomandat că înainte de a porni la drum, cu atât mai mult dacă mașina a stat în soare, caz în care temperatura din interior este foarte mare și greu de suportat, să lăsăm pentru aproximativ 2 - 3 minute geamurile deschise, iar mai apoi să pornim instalația de climatizare. În acest fel, nu doar că scădem considerabil temperatura din interior reducând considerabil acel efect de sera, dar vom simți mai rapid și efectul pornirii sistemului de climatizare.  

Pe timp de vară și dacă mașina a stat mult în soare, cel mai mult au de suferit persoanele care au un autoturism închis la culoare. Există o mulțime de dovezi pe internet conform cărora o mașină albă, este mult mai “rece” vara în comparație cu o mașină neagră, diferența fiind foarte mare.

Este de menționat și faptul că, pentru sănătatea dumneavoastră este recomandat că diferența de temperatură dintre cea interioară și cea exterioară, să nu fie mai mare de 10 grade Celsius.

Un prim și simplu pas pe care îl puteți face astfel încât să evitați încălzirea excesivă a mașinii, este să parcați la umbră, însă astfel de locuri nu sunt mereu disponibile. Chiar și așa, pornirea aerului condiționat este inevitabilă în special dacă circulați pe timp de zi, în orele de vârf. Totuși, parcând sub un copac sau într-o parcare subterană ori la umbra unui bloc, aerul condiționat al mașinii dumneavoastră vă raci mai rapid și mai eficient habitaclul. 

Pe lângă faptul că aerul din mașină este foarte cald, chiar irespirabil în unele momente vară, dacă aveți scaune din piele fără ventilație, să intrați și să vă așezați pe acestea, reprezintă unul dintre cele mai neplăcute momente. Totuși, pentru a evita o astfel de neplăcere, puteți acoperi scaunele cu un cearceaf alb din bumbac iar diferența o să fie una foarte mare în sensul pozitiv. 

Pentru majoritatea șoferilor, sistemul de climatizare este vital pe timp de vară, iar acest lucru este de a sine înțeles de ce. Însă, desi aerul condiționat este o cerință foarte importante de la un autoturism, putini șoferi știu că sistemul trebuie pornit regulat, nu doar câteva luni pe an când este foarte cald afară. Inlcusiv pe timp de iarnă, este bine să porniți sistemul de aer condiționat, măcar o data pe săptămână, pur și simplu pentru sănătatea sistemului și pentru bună să funcționare pe termen lung.  

În mod cert, perioada cea mai solicitantă din an pentru sistemul de climatizare este vara. Tocmai din acest motiv, este important ca înainte de începerea sezonului cald, să efectuați o verificare a întreg sistemului, iar la nevoie să efectuați reparațiile necesare și să încarcați instalația cu freon. O verificare este necesară deoarece cu timpul, în special la mașinile mai vechi, pot apărea scurgeri de freon, iar la scurt timp după încărcarea instalației, chiar și în decurs de câteva zile, lichidul se poarte pierde în totalitate. În plus, compresorul de aer condiționat se poate defecta și acesta cu timpul, iar printr-o simplă verificare de rutină, vă veți putea bucura de un sistem de climatizare perfect funcțional dacă problemele au fost depistate și remediate în timp util. 

În ceea ce privește verificarea sistemului de climatizare și servicii de incarcare freon Ploiesti, puteți găsi o soluție perfectă la numai un simplu click distanță, accesând anvelopejantealiaj.ro. Aici puteți găsi servicii profesionale de încărcare freon, fiind utilizată aparatură profesională, precum și freon de calitate și în conformitate cu standardele cele mai noi din ziua de astăzi. 

Indiferent cât de bună, nouă și performantă este mașina dumneavoastră, mai devreme sau mai tărziu, în funcție de cum este utilizat sau în funcție de vârstă autoturismului, sistemul de aer condiționat poate ceda. Încet - poate chiar în decurs de câteva zile - intensitatea aerului rece va scădea simțitor, fiind un indiciu care trebuie să vă puna imediat pe gânduri și să vă facă să vizitați un service autorizat în acest sens. De regulă, fie o scurgere de freon poate cauza acest lucru, fie terminarea acestei soluții speciale. Defectarea compresorului de A/C vă opri funcționarea sistemului pe loc, iar un freon de proastă calitate se va simți imediat deoarece nu va avea aceeași capacitate de răcire precum un freon produs la cele mai înalte standarde. 

În privința serviciilor de încărcare freon puse la dispoziție de profesioniștii de la anvelopejantealiaj.ro, veți beneficia de servicii profesionale de încărcare a instalației de climatizare cu un freon superior calitativ, un freon capabil să răcească rapid și pentru o lungă durată de timp întreg habitaclul autoturismului dumneavoastră.

Citește și:

Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Csikszereda - Dinamo » Momente uluitoare la Miercurea Ciuc: „Plecați cu toții, lăsați-ne!”
Superliga
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Csikszereda - Dinamo » Momente uluitoare la Miercurea Ciuc: „Plecați cu toții, lăsați-ne!”
Presa din Ungaria, reacție devastatoare după Csikszereda - Dinamo: „Nu au existat”
Superliga
Presa din Ungaria, reacție devastatoare după Csikszereda - Dinamo: „Nu au existat”
Vrea să scape imediat de la FCSB » Jucătorul transferat pentru 400.000 de euro nu mai suportă și se pune la masa negocierilor cu Gigi Becali
Superliga
Vrea să scape imediat de la FCSB » Jucătorul transferat pentru 400.000 de euro nu mai suportă și se pune la masa negocierilor cu Gigi Becali

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează