Articol de GSP - Publicat marti, 05 iulie 2016 17:43

Germania și Franța, două dintre cele mai galonate echipe din istoria Campionatelor Europene de fotbal, se întâlnesc joi, de la ora 22:00 în semifinalele EURO 2016.

Meciul poate fi privit drept a treia finală de la EURO 2016, după meciurile Italia – Spania și Germania – Italia. Ultimul a avut nevoie de 18 lovituri de departajare, un record egalat la EURO după 36 de ani.

În palmaresul direct au fost 27 de partide directe. Germania are 9 victorii, iar Franța a adunat 12. La turneele finale s-au jucat patru partide directe, o victorie revenind Franței, un meci terminându-se egal, iar două victorii fiind repurtate de Germania - cea mai recentă un 1-0 în sferturile de finală ale Cupei Mondiale 2014.

EURO cifre Germania

  • Germania este neînvinsă la EURO 2016 și a primit doar un singur gol, cel din optimile de finală cu Italia.
  • Nemții participă la al 12-lea turneu european consecutiv.
  • Sunt de trei ori câștigători la EURO, în edițiile 1972, 1980 și 1996. De trei ori au mai fost finaliști.

EURO cifre Franța

  • Franța este neînvinsă la EURO 2016 și nu a mai pierdut în ultimele 8 partide oficiale.
  • Victoria cu Irlanda din optimile de finală a fost prima pentru albaștri în faza finală a unui turneu european de la câștigarea trofeului, în anul 2000.
  • Franța este una dintre cele trei națiuni care au câștigat un turneu european ca gazde, în 1984. Au mai fost Spania (1964) și Italia (1968).

Absențe de marcă

  • Sami Khedira (Franța) - accidentat
  • Mario Gomez (Germania) - accidentat

Pariuri sportive: Cote maxime, cu Marjă 0%

Partida Germania – Franța va suscita un interes uriaș la pariurile sportive. De aceea, am găsit pentru tine posibil cele mai mari cote la acest meci. Acestea sunt disponibile pe Betano.com – cea mai nouă agenție licențiată în România – care oferă cotele cu Marjă 0%.

Pentru toate cele trei opțiuni 1, X sau 2, cotele se apropie de 3!
Cote cu Marjă 0% oferă profit maxim pentru pariori, eliminând câștigul casei de pariuri. Detalii despre cotele cu Marjă 0% găsești aici.

Arbitrul semifinalei

Nicola Rizzoli (Italia) - A fluierat finalele Cupei Mondiale 2014, Ligii Campionilor 2013 si Europa League 2010.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”