GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ghidul EURO 2020, gratuit cu Gazeta Sporturilor!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iunie 2021 18:23 / Actualizat miercuri, 09 iunie 2021 18:23

Vineri, Gazeta Sporturilor aduce cititorilor săi, gratuit, Ghidul EURO 2020. Campionatul European de fotbal va fi momentul de vârf al începutului verii. Competiția vine cu o nouă variantă de desfășurare cu meciuri pe tot cuprinsul Europei. În premieră, România va găzdui partide de Campionat European, microbiștii români, vaccinați sau care prezintă un test Covid negativ, având șansa astfel să vadă și meciuri live. 

Ghidul EURO 2020 de la Gazeta Sporturilor are 50 de pagini și conține toate informațiile importante despre programul meciurilor, locurile în care se joacă, dar și loturile echipelor participante cu previziuni asupra șanselor la titlul european și cu focus pe vedetele care merită urmărite.

Nu rata Ghidul EURO 2020 care se distribuit gratuit, împreună cu ziarul Gazeta Sporturilor de vineri, 11 iunie la chioșcurile de ziare din toată țara!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează