GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Grupul de firme MAGNUM – lovitură magistrală pe piața jocurilor de noroc

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2024 15:33 / Actualizat miercuri, 17 ianuarie 2024 15:52

La finalul anului trecut, un zvon a început să circule pe holurile Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, dându-le fiori reci șefilor de direcții; ușor, ușor, s-a propagat în mediul operatorilor de jocuri de noroc, inducându-le o stare de nesiguranță, de incertitudine. Dar totuși, era doar un zvon; nimeni nu confirma, nimeni nu infirma.

Și iată, la începutul acestui an, a căzut vestea ca un trăsnet:  Ionescu Marius- Sebastian, directorul Direcției Generale de Informatizare și Monitorizare Jocuri de Noroc, omul care deținea frâiele celei mai importante structuri din ONJN, structură care exercita controlul tehnic al sistemelor informatice, monitorizarea și supravegherea jocurile de noroc de tip pariuri și casino on-line, dar și jocurilor de noroc retail, își dă demisia și părăsește instituția, pentru un post în mediul privat.

De ce? Care este motivația reală a acestei demisii? Noua conducere a ONJN? Incoerența manifestată în ultimul timp de ONJN în relația cu operatorii de jocuri de noroc? Sunt întrebări firești pe care ni le-am pus noi, dar și firmele licențiate în domeniu.

Și în această dimineață s-a propagat o undă de șoc printre firmele care operează în mediul on-line: MAGNUM BETTING SRL, firmă ce activează sub cunoscutul brand MAGNUMBET, este cea care l-a cooptat pe fostul director al Direcției Generale de Informatizare și Monitorizare Jocuri de Noroc, dar și fost președinte al ONJN, în perioada 2018 – 2020.

Astfel, cunoscutul om de afaceri constănțean, Alexandru Olea, administratorul grupului de firme MAGNUM, face o nouă mișcare strategică, așa cum ne-a obișnuit de altfel, și își întărește echipa de conducere prin numirea lui Ionescu Marius- Sebastian în funcția de director general al Diviziei Online.

Facem precizarea că grupul de firme coordonate de domnul Alexandru Olea include sălile de jocuri MAGNUM, pentru partea de retail, agențiile de pariuri sub cupola MAGNUMBET, iar în online deține platforma magnumbet.ro.

A fost o apropiere firească, întrucât avem aceeași viziune despre cum ar trebui să se dezvolte segmentul de online pe piața jocurilor de noroc, despre influențele tehnologiei în acest segment de activitate și mai ales modul în care se pot implementa eficient principiile jocului responsabil. A contribuit și faptul că extinderea volumului de activități derulate de grupul MAGNUM a impus mărirea echipei de conducere, prin cooptarea unor specialiști extrem de recunoscuți în domeniu” ne-a declarat omul care a pus bazele grupului de firme MAGNUM.

Precizăm că domnul Ionescu Marius- Sebastian are peste 10 ani de experiență în industria jocurilor de noroc și a contribuit major la implementarea unor reglementări și standarde stricte pentru asigurarea de practici de jocuri de noroc corecte și responsabile, protecția consumatorilor, dar și în direcția prevenirii spălării banilor și fraudei.

Sunt onorat să mă alătur echipei MAGNUMBET, iar propunerea pe care mi-a făcut-o domnul Alexandru Olea am considerat-o o provocare incitantă, neașteptată și de nerefuzat. Sunt pregătit și motivat să-mi pun experiența profesională la dezvoltarea brandului MAGNUMBET, alături de o echipă de conducere extrem de profesionistă și talentată” – ne-a destăinuit domnul  Ionescu Marius- Sebastian.

Trebuie să recunoaștem că expansiunea grupului de firme MAGNUM reprezintă un exemplu de succes cum o afacere mică, pornită din dorința de a oferi servicii de calitate, s-a dezvoltat cu seriozitate și profesionalism, la nivel național, ajungând să-și adjudece un loc fruntaș în industria de gambling din România.

Bănuind că vom mai avea parte de surprize, pe parcursul acestui an, l-am întrebat pe domnul Alexandru Olea la ce să ne așteptăm, sens în care interlocutorul ne-a răspuns cu modestie: „Avem foarte multe proiecte în dezvoltare, dar prefer să le văd finalizate, înainte de a le face publice; întrucât consider că cea mai importantă resursă a unei firme sunt angajații, ne concentrăm extrem de mult pe această componentă, a identificării celor mai buni specialiști în domeniu, a perfecționării acestora și maximizării ulterioare a cunoștințelor și competențelor dobândite”.

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează