GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

GSMnet - activități fizice monitorizate de diverse device-uri

Articol de GSP - Publicat joi, 02 septembrie 2021 12:00 / Actualizat vineri, 03 septembrie 2021 18:03

Tehnologizarea este prezentă mai peste tot în jur și fiecare actualizare vine la pachet cu o nouă adaptare din partea oamenilor la fiecare device care le ușurează viața în mare parte. Dacă în trecut telefoanele erau doar fixe și ajutau cu privire la un scop clar - acela de a vorbi cu persoanele aflate mai departe, acum un smartphone este multifuncțional și ajută cu privire la aproape orice avem nevoie. Este ca o atașare a noastră care are stocate informații, detalii. Deci o agendă virtuală care ține minte ceea ce trebuie, pentru ca noi să nu ne mai încărcăm memoria.

Orice device are nevoie și de diverse accesorii pentru că trebuie încărcat și trebuie protejat de factorii externi. Accidente se pot întâmpla oricând, de aceea precauția este de preferat. Mai mult decât atât sunt unele accesorii care ajută și pentru o utilizare mai facilă sau chiar pentru monitorizarea stării de sănătate, din timpul exercițiilor fizice. GSMnet este acel magazin online care dispune atât de accesorii pentru smartphone-uri, tablete, PC-uri și laptop-uri, cât și de piese componente și altele.

Accesorii pentru monitorizarea exercițiilor fizice

Fiecare medic îndeamnă oamenii să adopte un stil de viață mai sănătos. Sportul este important în viața oricui și câteva minute de activitate fizică pe zi ne poate feri de unele boli sau probleme. Totuși, acum sunt multe persoane care preferă să meargă la sală sau să alerge prin parc, să se plimbe cu bicicleta sau orice activitate de acest gen.

 

Un motiv pentru care aceste activități au devenit o mai mare plăcere și pentru care impulsul este mai mare este atât aspectul fizic dorit, dar o influență au și aceste accesorii pentru un stil de viata sanatos. La GSMnet poți găsi atât căști handsfree care pot fi purtate în timpul alergărilor, cât și huse pentru telefon ce pot fi aplicate pe bicicletă. Pe telefon pot fi descărcate aplicații care monitorizează distanța, timpul și chiar pot face o estimare a caloriilor consumate. În acest fel impulsul este mai puternic și chiar atunci când simți că nu mai poți, tot insiști pentru a-ți atinge targetul.

Tot de la acest magazin online pot fi comandate și ceasuri de fitness care calculează fiecare pas făcut, utile pentru activitățile fizice de zi cu zi. Pentru orele de atletism poate fi utilizată și o husă armband în care poate fi așezat telefonul astfel încât să ai parte de muzică și de calcularea kilometrilor pe care îi faci.

Accesorii pentru protecția telefonului

Alături de aceste accesorii și produse pentru monitorizare, gsmnet.ro dispune și de accesorii pentru telefoane precum huse de protecție. Un ecran spart al telefonului poate fi foarte deranjant, dar această problemă poate fi evitată dacă optezi pentru o folie de protecție alături de o husă pentru telefon.

Poți găsi pe site variante potrivite pentru telefonul tău. Când vine vorba despre huse acestea pot fi atât colorate, cu modele, cât și transparente. În funcție de ceea ce îți dorești sau ce ai nevoie, găsești pe site. Poți schimba chiar și încărcătorul dacă cel vechi nu mai încarcă telefonul în timpul optim.

Accesează site-ul pentru mai multe informații și pentru a alege toate produsele necesare pentru device-urile tale, cât și cele care te ajută cu privire la activitățile sportive pe care le practici.

Contact:

0241.48.00.88

[email protected]

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează