GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Gusti Sas a câștigat principalul eveniment la Eureka București 2022 și premiul de 77.430 euro după o revenire impresionantă

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 august 2022 16:09 / Actualizat vineri, 12 august 2022 17:22

PokerStars a revenit în România la sfârșitul lunii iulie pentru ediția din 2022 a bine-cunoscutului festival  Eureka București. 

Însumând peste 1.400 de intrări pe durata celor 7 zile ale evenimentului, Festivalul PokerStars din București a acordat premii în valoare de peste 800.000 de euro și a devenit astfel unul dintre cele mai mari evenimente de poker organizate la nivel local. Festivalul a avut loc după o pauză de 5 ani și s-a organizat în perioada 25-31 iulie în parteneriat cu PokerFest, la Grand Hotel Bucharest. 

Principalul eveniment Eureka, o masă finală formată exclusiv din jucători români, a atras 407 intrări și a adunat un fond de premii de 390.720 euro. În final, un jucător brașovean, mai exact Gusti Sas, s-a remarcat dintre toți cei înscriși și și-a revendicat premiul cel mare de 77.430 euro, titlul de campion și trofeul.

DE LA UN SINGUR JETON LA REGELE TURNEULUI

Sas este primul jucător român care câștigă evenimentul principal din cadrul festivalului Eureka sponsorizat de PokerStars în țara natală, edițiile anterioare din București fiind câștigate de Avishai Shitrit și Sam Grafton.

Victoria este cu atât mai remarcabilă cu cât se credea că jucătorul va fi eliminat încă din prima parte a zilei, însă și-a revenit spectaculos de la doar 100 de jetoane. Chiar dacă vorba „ai nevoie doar de un jeton și un loc la masă” a devenit un clișeu în poker de-a lungul anilor, nu a fost un clișeu și pentru Sas, care a reușit o revenire de poveste la Grand Hotel Bucharest.

A pierdut o competiție all-in în Ziua 1 și deja se pregătea să părăsească masa, dar a fost rechemat după numărătoare. Rămăsese cu un singur jeton, însă ce a urmat a fost un adevărat spectacol.

Sas a urcat în clasament și a prins locurile plătite, apoi a făcut un salt uriaș până la locul al treilea după Ziua 2. Și-a continuat parcursul ascendent până la sfârșit.

Deși Sas a ajuns la masa finală pe locul 4 din 6, diferențele dintre numărul de jetoane au fost relativ nesemnificative. Sas a făcut tot posibilul să își încheie glorios parcursul de poveste și și-a adjudecat trofeul.

EUREKA BUCUREȘTI, EVENIMENTUL PRINCIPAL, REZULTATELE MESEI FINALE: 
Locul I - Gusti Sas, România, 77.430 euro 
Locul II - Yves Bueno, România, 48.360 euro 
Locul III - Marius Gicovanu, România, 34.540 euro
Locul IV - Cătălin Stan, România, 26.570 euro
Locul V - Andrei Wauters, România, 20.430 euro 
Locul VI - Bogdan Ionescu, România, 15.720 euro

Rezultatele complete, Eureka București 2022

Cele 407 înscrieri au creat un fond de premii de 390.720 euro care s-au împărțit între primele 60 de poziții.

URMĂRIȚI EVENIMENTELE POKERSTARS LIVE ÎN ÎNTREAGA LUME A POKERULUI

PokerStars oferă experiențe de poker live unicat jucătorilor și fanilor pokerului din întreaga lume. Festivalul PokerStars din București s-a încheiat, dar unul dintre cele mai populare evenimente EPT ale PokerStars a început pe 8 august în Barcelona.

URMĂTOARELE EVENIMENTE LIVE SPONSORIZATE DE POKERSTARS: 

* 8-21 august, 2022: Turneul European de Poker Barcelona 
* 4-9 octombrie, 2022: French Poker Series Divonne 
* 18-28 octombrie, 2022: Turneul European de Poker Londra 
* 22-27 noiembrie, 2022: French Poker Series Aix-en-Provence 
* 7-18 decembrie, 2022: Turneul European de Poker Praga 
* 22 ianuarie – 3 februarie, 2023: Aventura PokerStars din Caraibi completată de Campionatul PokerStars Players NL Hold'em

Pentru detalii suplimentare privind turneele live, dați clic aici.

Pentru informații suplimentare, contactați [email protected]

Despre PokerStars

PokerStars operează cele mai populare site-uri de poker online din lume, deservind comunitatea globală de poker. De la lansarea din 2001, PokerStars a devenit prima opțiune a jucătorilor din întreaga lume, organizând mai multe turnee zilnice decât oriunde altundeva și oferind cea mai bună securitate online. Peste 200 de miliarde de mâini au fost jucate pe PokerStars, adică mai multe decât pe orice alt site.

PokerStars este deținută în final de Flutter Entertainment plc. (LSE: FLTR; EURONEXT: FLTR).

Joacă responsabil!  Pentru informații suplimentare despre jocul responsabil, accesați pagina http://www.pokerstars.ro/about/responsible-gaming/  

18+. Licența nr L1160658W000323. Joacă responsabil. Se aplică termeni și condiții.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează