GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Hagi vs. Reghe, episodul 13! Cine deține avantajul evident la "directe"

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 august 2023 21:57 / Actualizat sambata, 26 august 2023 21:57

Farul și Univ. Craiova se văd la Constanța, duminică, în derby-ul etapei a șaptea din SuperLiga 2023/2024. Un meci al orgoliilor, între două dintre cele mai în formă echipe românești ale momentului, încleștarea va funcționa și ca un nou episod, al 13-lea, al rivalității tehnico-tactice dintre Gheorghe Hagi și Laurențiu Reghecampf. Partida are loc de la ora 21:30, live pe Superbet alături de Streaming Exclusiv, SuperCote, SuperPariuri și Combinabile.

SuperOfertă pentru Farul – Univ. Craiova. Vezi cotele și fii inspirat!

Reghecampf, "bestia nera" pentru Gică Hagi

Ilustra carieră de antrenor l-a adus pe Gheorghe Hagi față în față cu majoritatea antrenorilor de top din România, dar niciunul nu a reușit să-i pună problemele pe care i le-a pus Laurențiu Reghecampf. Dacă la nivelul trofeelor de campion în SuperLigă cei doi sunt la egalitate, cu două reușite, Reghecampf are prim-planul în ceea ce privește meciurile directe. De-a lungul celor 13 întâlniri, actualul tehnician de la Univ. Craiova a reușit să câștige de nu mai puțin de nouă ori, majoritatea victoriilor venind în duelurile dintre FCSB și echipa care la acea vreme se numea Farul. Seria lui Reghe a început cu un 1-0 pe 14 decembrie 2015, iar fostul fundaș dreapta și-a făcut datoria și pe banca oltenilor, câștigând ultimele trei directe cu Hagi (1-0, 3-0 și 4-1). Într-o ierarhie a victoriilor obținute în fața Regelui, Reghecampf e lider, fiind urmat de Dan Petrescu (opt succese în 17 meciuri), Marius Șumudică (șase în 11 meciuri) și Edward Iordănescu (șase în 11 meciuri).

Consultă Oferta Superbet pentru etapa a 6-a din SuperLiga!

Sclipitor în Europa, Hagi are nevoie de puncte în SuperLigă

Învingîtor cu 2-1 în fața lui HJK Helsinki în turul play-off-ului pentru Conference League, Gică Hagi e aproape de prima calificare în grupele unei competiții europene, dar parcursul lung a venit cu un sacrificiu pe plan intern. Astfel, marinarii au adunat doar șase puncte din 15 posibile și se află, deja, la nouă lungimi sub liderul FCSB și la opt puncte în spatele Universității Craiova. SuperLiga e la început, dar decarul de legendă al fotbalului românesc știe că nu e deloc indicat să piardă încă de acum contactul cu principalele contracandidate în lupta la titlu.

De partea cealaltă, efectul Reghecampf s-a simțit din plin în Bănie. Odată cu revenirea lui Reghe după o aventură la Neftci Baku, în Azerbaijan, Mitriță, Ivan și Markovic au început să se exprime la adevărata valoare, iar Universitatea joacă din nou un fotbal pe placul conducerii și spectatorilor. Cu 14 puncte (patru victorii, două egaluri), Craiova are cel mai bun atac din SuperLigă (11 goluri, la egalitate cu rivala FC U Craiova) și cea mai bună apărare (două goluri primite, la egalitate cu Sepsi OSK).

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează