GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Hai la fotbal! Pe efortuna.ro ai cote mărite, statistici și analize de clasă, ca să faci banii în weekend

Articol de GSP - Publicat joi, 14 mai 2020 12:26

La Fortuna ne bucurăm de fotbal în fiecare zi și în weekend vom striga exact ca pe stadion: "Willkommen, Bundesliga!" Astfel, sâmbătă celebrăm revenirea campionatului Germaniei în oferta de pariuri, iar pe efortuna.ro ai parte de câteva surprize inedite. Odată cu reluarea Bundesligii, te pregătim de meciuri cum se cuvine, cu cele mai tari cote, statistici și analize de clasă.

Derby între Dortmund și Schalke

Sâmbătă (la 16:30) se joacă derby-ul Borussia Dortmund - Schalke, în care "minerii" speră să realizeze iar surpriza împotriva marii lor rivale: la ultimele două vizite pe Signal-Iduna-Park, alb-albaștrii au marcat de fiecare dată câte patru goluri! Pe efortuna.ro găsești analiza completă a partidei, echipele probabile, dar și cele mai importante statistici care îți vor "ghida" pașii la pariuri.

Tot în Bundesliga poți să faci bani cu victoria lui RB Leipzig, în fața lui Freiburg. Știai că Leipzig are 9 meciuri consecutive fără eșec pe teren propriu? Mai mult, Freiburg a pierdut până acum toate cele 3 deplasări la Leipzig! Timo Werner va fi din nou omul decisiv pentru gazde: germanul a marcat de-a lungul carierei 10 goluri în 12 meciuri disputate contra lui Freiburg, adversarul său favorit.

În Germania te așteaptă un spectacol de zile mari, care se va încheia luni, cu duelul Werder Bremen - Leverkusen. Alb-verzii au primit gol în toate meciurile jucate acasă în acest sezon, urmând să întâlnească o echipă cu atac letal: 22 de goluri reușite în 2020, prin 10 jucători diferiți. Cotele pentru goluri sunt foarte atractive, într-un meci de "totul sau nimic" pentru gazde. 

Pariuri speciale, pentru un weekend special

Nu uitați și de pariurile speciale din ofertă! Te-ai gândit să pariezi pe Bayern Munchen? Pe efortuna.ro ai cotă 3.30 pentru ca bavarezii să câștige următoarele trei etape din Bundesliga! Pentru același tip de pariu, Borussia Dortmund are cota 12.35. În plus, poți miza și pe marcatorii din Germania, așa cum n-ai mai făcut-o până acum. La Fortuna ai cote combinate pentru golurile lui Werner (RB Leipzig), Haaland (Dortmund) și Lewandowski (Bayern). Crezi că vedetele cluburilor de top vor înscrie în etapa din weekend? Profită cu un pariu combinat, la cote între 3.05 și 6.60! 

Hai la fotbal! Începe o sărbătoare cum n-ai mai văzut, iar efortuna.ro are sute de cote mari în ofertă, cu meciuri transmise LIVE pe site, într-un weekend plin de fotbal.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează