GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  WIMBLEDON 2019

Halep este în "sferturi" la Wimbledon 2019! Cote speciale la Fortuna, pentru finala turneului feminin

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iulie 2019 20:07

Simona Halep (locul 7 WTA) s-a calificat fără mari emoții în sferturile de finală de la Wimbledon, după ce aînvins-o pe tânăra Cori Gauff cu 6-3, 6-3, după o oră și 17 minute de joc. Revelația turneului de la Londra, Gauff nu a avut armele necesare pentru a o elimina pe româncă. Agenția de pariuri Fortuna oferă cota 5.00 pentru ca Halep să câștige turneul londonez, însă favorita principala rămâne Serena Williams, care a eliminat-o în optimile de finală pe Carla Suarez Navarro.

Zhang o conduce pe Halep cu 2-1 la „directe”

Halep are un culoar excelent spre finala competiției, având în vedere că multe favorite au părăsit concursul, iar adversara sa din sferturi este doar pe locul 50 WTA.

Halep a declarat deja că are de luat o revanșă în fața chinezoaicei Shuai Zhang (30 de ani). Zhang a câștigat în minimum de seturi ultimele două dueluri directe cu Halep, la Australian Open și la Beijing, ambele în 2016! La Wimbledon, Zhang le-a eliminat deja pe Caroline Garcia, Yanina Wickmayer, Caroline Wozniacki și Dayana Yamstrenska. Halep le-a trimis acasă pe Sasnovich, Buzărnescu, Azarenka și Gauff.

Cota 5.50 pentru o finală încheiată cu as

Tot la Fortuna puteți paria pe selecții speciale în ultimul act de la Wimbledon: aveți cota 5.50 pentru ca finala să se încheie cu un as, dar și cota 11.00 ca meciul decisiv să se termine cu o dublă greșeală! Marți, tabloul "sferturilor" va fi complet, după meciul pe care Serena Williams îl va disputa împotriva compatrioatei Alison Riske. Serena are cota 1.25 să se impună în acest duel 100% american.

Begu și Niculescu luptă la"dublu"

Tot marți mai joacă și româncele Monica Niculescu și Irina Begu, care au cota 3.65 să se impună în proba de dublu, în fața perechii Hsieh/Strycova. Așadar, România încă are șansa de a avea reprezentante în ambele finale feminine, iar pariorii pot profita online de cotele oferite de Fortuna!

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
859779594095355
Nick Rasu  •  10 Iulie 2019, 15:01

E in semifinala prostilor nu in sferturi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close