GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Herbalife Nutrition sprijină cu mândrie performanța canotorilor români

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 septembrie 2021 15:47 / Actualizat miercuri, 22 septembrie 2021 18:48

Herbalife Nutrition România, sponsor oficial pentru nutriție al echipei de canotaj a României, îi felicită pe canotori pentru performanțele extraordinare obținute la competițiile la care au participat anul acesta. 

La Campionatele Europene de canotaj Under-23 care s-au desfășurat în Polonia la începutul lunii septembrie, România a cucerit zece medalii, 5 de aur şi 5 de argint, iar Simona Radiş a stabilit un record mondial la simplu vâsle feminin. La această performanță se adaugă medalia de aur obținută de Simona și coechipiera sa Ancuța Bodnar în proba de dublu vâsle feminin la Jocurile Olimpice de la Tokyo. În cadrul aceleiași competiții la masculin, Marius Vasile Cozmiuc și Ciprian Tudosă au câștigat medalia de argint la proba dublu rame masculin, iar Mihăiţă Vasile Ţigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ştefan Constantin Berariu și Cosmin Pascari- medalia de argint la proba patru rame fără cârmaci. 

Parteneriatul de susținere între Herbalife Nutrition şi Federaţia Română de Canotaj, a început în 2014 pentru echipajul dublu vâsle feminin categoria uşoară. În anul 2018, Herbalife Nutrition a devenit sponsorul oficial în nutriţie al întregului lot feminin de canotaj pe durata pregătirii acestora pentru Jocurile Olimpice, iar în septembrie 2019 sponsorizarea s-a extins și la lotul masculin.

Ce i-a condus pe acești români excepționali către succesul mondial? 

Herbalife Nutrition sprijină cu mândrie performanța canotorilor români

Despre performanța ei extraordinară, Simona Radiș spune: „Rezultatele nu vin peste noapte, ci este nevoie de multă muncă, dorință de a reuși, alături de perseverență și determinare. La fel de importante sunt munca în echipă și susținerea din partea antrenorilor și a membrilor staff-ului care ne-au ajutat și ne-au împins către performanță”.

Elisabeta Lipă, Președintele Federației Române de Canotaj, și Simona Radiș au subliniat importanța unei nutriții adecvate pentru a obține performanță și rezultate excepționale.

Herbalife Nutrition sprijină cu mândrie performanța canotorilor români

Produsele Herbalife Nutrition au fost integrate de către medicii lotului în nutriția de zi cu zi a sportivilor și este clar ca acestea contribuie la creșterea performanței lor. Țin să mulțumesc Herbalife Nutrition pentru acest parteneriat de succes”, a declarat multipla campioană Elisabeta Lipă. 

La rândul ei, Simona Radiș a adăugat: „Sprijinul pe care îl primim din partea Herbalife Nutrition este deosebit de important pentru noi. Performanța nu există fără o alimentație dedicată.

Produs nou pentru sportivi

Herbalife Nutrition și-a extins recent gama de nutriție sportivă Herbalife24 cu Batoanele Proteice H24 Achieve care contribuie la atingerea necesarului zilnic de proteine de care sportivii au nevoie. Batoanele Proteice H24 Achieve au un conținut scăzut de zahăr, nu conțin coloranți sau arome artificiale, sunt certificate Informed Sports* și sunt potrivite pentru vegetarieni. Sunt ideale ca si gustare după antrenament sau între mesele principale. 

Produsele sunt disponibile prin intermediul Distribuitorilor Independenți Herbalife Nutrition. Pentru mai multe detalii despre produs, accesați www.herbalife.ro.

*Testate și dovedite că nu conțin substanțe interzise în sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
adrianna.
adrianna.  •  24 Septembrie 2021, 17:31

Piramida herbalife?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează