GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

HITPLAS este producător de Panou Gard Bordurat, Plasa împletită și Plasa Sudată

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2021 14:01 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 14:01

HITPLAS este partenerul de încredere al proiectelor de succes. Cu o experiență bogată în domeniul producției de plasă și garduri de cea mai bună calitate și o prezență solidă pe piața din România, HITPLAS este locul în care se oprește fiecare client care are de realizat un proiect important.

Compania vine cu o gamă variată de soluții pentru construcții rezistente și de înaltă calitate, punând în centrul activității sale, clientul cu toate nevoile și dorințele sale și adaptând oferta bugetului pe care acesta și-l stabilește, fără să renunțe nicio clipă la calitate.

De la lansarea pe piața din România și până astăzi, HITPLAS  a oferit soluții inovatoare, prin produsele de calitate superioară care răspund exigențelor clienților, un motiv de mândrie fiind faptul că HITPLAS a devenit un nume cunoscut datorită modelului de business și modului prin care a reușit de fiecare dată să susțină toate proiectele, iar rezultatelele au fost de fiecare dată peste așteptări.

Pentru realizarea produselor din portofoliul HITPLAS sunt folosite fără excepție doar materiale de cea mai bună calitate. Profesionalismul echipei este un alt punct forte al companiei, soluțiile propuse de specialiștii HITPLAS fiind apreciate și căutate de clienții care își doresc de fiecare dată să facă cele mai inspirate alegeri pentru proiectele lor.

Prețurile la care se pot achiziționa produsele din portofoliul HITPLAS fac realmente diferența, astfel că în oferta firmei clienții pot găsi materiale de cea mai bună calitate, la un preț corect.

HITPLAS și-a dorit încă de la început să vină în întâmpinarea solicitărilor și cererilor de pe piață cu cele mai noi și inovatoare soluții în domeniu, la care a adăugat servicii de transport prin curier pe tot teritoriul țării, montaj și consiliere pentru fiecare client.

Care sunt produsele care fac din HITPLAS alegerea numărul 1 a clienților.

Porțile de calitate superioară

Porțile sunt de calitate superioară, vopsite în câmp electrostatic și produse în Republica Moldova. Din oferta fac parte porțile metalice, batante, culisante și autoportante. Toate modelele disponibile în oferta HITPLAS sunt porți rezistente și moderne, cu o durată mare de viață, calități pe care orice client le dorește. Indiferent de complexitatea proiectului HITPLAS oferă sisteme practice și funcționale, operaționale în orice condiții atmosferice.

Garduri făcute să reziste

În oferta HITPLAS se găsesc garduri potrivite pentru cele mai multe tipuri de proiecte moderne pentru exterior și nu numai. Panourile de gard bordurat, gard tip Jaluzea sau Rancho se regăsesc în oferta producătorului.  Calitatea gardurilor din ofertă și prețurile accesibile, precum și ușurința cu care acestea pot fi procurate și montate, fac din HITPLAS furnizorul preferat al clienților.

Tipuri de plasă pentru o gamă varianta de proiecte

Plasa sudată zincată în rola, împletită, padou sau pentru armare sunt toate tipuri de plasă disponibile în oferta HITPLAS. În categoria plasă, vorbim de materiale de calitate superioară pentru împrejmuirea sau delimitarea oricărui perimetru, fie că aparține zonelor rezidențiale, industriale, civile sau agricole. Plasa de gard din sârmă zincată este cel mai des folosită la noi în țară și are cea mai largă gamă de utilizări în multe domenii de activitate.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează