GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Hitul verii de la Winner FUN: joci gratis, câștigi bani cash

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iunie 2021 17:57 / Actualizat vineri, 11 iunie 2021 18:01

Winner s-a pregătit cum se cuvine pentru Europeanul de fotbal din vara aceasta. Distracția merge de minune cu meciurile trăite cu sufletul la gură. Cum ar fi să te lupți pentru premii în valoare totală de 250.000 de lei și să trăiești acțiunea alături de euro-eroii Cristiano Ronaldo, Romelu Lukaku sau Antoine Griezmann?

Ai nevoie doar de atitudine de Winner și de multă energie pentru joc! Primul clasat pleacă acasă cu 50.000 de lei la finalul sezonului. Totul e cât se poate de real, premiile sunt 100% pe bune. Nici celelalte 999 de premii din Euro Winner FUN nu sunt de neglijat. În 2021, joci gratis, câștigi bani cash. Treci pe modul relaxare! Volumul premiilor totalizează 1.000.000 de lei pentru toate sezoanele de anul acesta de Winner FUN. Ce mai aștepți?

Nu sta pe gânduri! Intră acum în Winner FUN

Noi am început deja petrecerea cu Warm-Up Challenge, iar cei mai perseverenți dintre Winneri și-au primit deja premiile. Apreciem jucătorii de cursă lungă de la vârful clasamentului EURO Winner Fun, dar îi încurajăm și pe pariorii sprinteri. Pentru ei am pregătit 5 runde fulger de BOOST. Rămâi aproape de Winner FUN și află din timp de rundele rapide în care faci diferența.

Dar cum ajungi să te numeri printre câștigători la finalul Euro Winner FUN?

  • Loghează-te zilnic în contul tău Winner și colectează WinCoins! Cu ele intri în spectacolul pariurilor și urci tot mai mult în clasament;
  • Alege-ți cu atenție meciurile și cotele pe care pariezi. WinCoin-urile pariate te pot aduce la vârful ierarhiei dacă îți alegi inspirat partidele pe care mizezi;
  • Cheamă-ți prietenii la Winner FUN! Când aceștia îți deschid cont, tu ești recompensat automat cu monede virtuale. Îți oferim WinCoins pentru primii 5 prieteni care devin Winneri;
  • Pariezi cu WinCoins pe orice meci sau competiție dorești. Cotele sunt identice cu oferta de sport de la Winner. Alege opțiunile avantajoase pe care nu le găsești în altă parte.

La final, ne bucurăm împreună de hitul verii de la EURO. Joci gratis, câștigi bani cash la Winner FUN. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează