GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ia mai mult decât meriți! Miercuri și joi cu câștiguri cât carul la Casa

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 aprilie 2021 15:06 / Actualizat miercuri, 14 aprilie 2021 15:06

O să fie Dortmund neașteptata semifinalelor sau nu o mai oprește nimeni și nimic pe Real Madrid? Mergem și noi cu Nicușor într-o semifinală de Europa? E loc de orice și așteptăm minuni și goluri fabuloase în UCL și în UEL. Dar degeaba dacă nu trăiești și pentru tine un pic mai mult aceste meciuri. 

Altfel vezi la TV când știi că iei o cotă și câștigi mai mult decât îți aduce biletul calculat! Miercuri avem oferte de pus în ramă la Casa Pariurilor. Depui 75 de lei și ai un pariu fără risc de 40 de lei să-l pui pe live. 

Iar joia meciurilor în Europa League și la ATP Monte Carlo se încheie cu +10% din partea Casei pe un bilet câștigător, pe care iei cel puțin două meciuri. Ofertele astea zi de zi sunt în calendarul Casa Pariurilor, în Luna Promoțiilor. Până la sfârșitul lunii ai surprize și premii de numa’ să vrei și poți să le duci. 

Dai click în pătrățica ta de câștig pe zilele de 14 și 15 și ești înscris în promoție. Câștigurile vin automat și faci mai departe ce știi cu ele #casafiebine. Și nu-ți face probleme dacă azi, când citești asta, e miercuri sau joi. Cum spuneam, Luna Promoțiilor ține tot aprilie la Casa! #casafiebine

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează