GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ia-ti asigurarea RCA de la TCV

Articol de GSP - Publicat marti, 22 februarie 2022 15:26 / Actualizat marti, 22 februarie 2022 15:26

Printre principalele preocupari ale unui sofer practicant, incheierea unui contract de asigurare RCA ar trebui sa se claseze intre primele pozitii. Dincolo de caracterul obligatoriu decis prin lege, aceasta polita vizeaza mult mai multe aspecte. In esenta, este un document care contribuie la conturarea unui mediu cat mai favorabil in trafic, atat pentru soferii predispusi sa provoace anumite incidente, cat si pentru cei care se gasesc in postura de victima. Astfel daunele materiale rezultate in urma acestor evenimente vor putea fi acoperite de societatea care ofera polita. Atat persoana vinovata, cat si cea vatamata vor avea doar de castigat cu ajutorul ei, reusind sa ajunga la o cale amiabila de remediere a situatiei, fara implicatii penale, daca nu au fost inregistrate victime.

De ce sa alegi TCV pentru o asigurare auto?

TCV este unul dintre cei mai mari brokeri din tara si popularitatea si aprecierea de care se bucura in prezent sunt rezultatul a ani de munca definiti prin profesionalism si orientare catre nevoile si beneficiile clientului. Asadar, atunci cand trebuie sau vrei sa iti reinnoiesti contractul de asigurare RCA, intra pe site si rasfoieste zecile de oferte de la societati diferite pe care ti le pune la dispozitie. In acest mod vei gasi cu siguranta varianta cea mai potrivita pentru tine, atat din punct de vedere financiar, cat si al clauzelor pe care le acopera.

Mai mult decat atat, pentru o exactitate mai mare in ceea ce priveste stabilirea costurilor, TCV iti pune la dispozitie o metoda inovativa de calcul RCA. In acest fel, vei putea sa alegi acea oferta care este mai avantajoasa ca pret pentru tine si nevoile tale, si sa te bucuri de aceleasi beneficii an de an.

Care este procesul prin care devii asigurat cu TCV?

Pentru a simplifica pe cat posibil etapele care trebuie parcurse pana la semnarea contractului, intreg demersul se realizeaza online, fara a fi nevoie de deplasari la institutie sau zeci de documente in format fizic. Asadar, tot ceea ce trebuie sa faci pentru a incheia sau reinnoi o asigurare este sa accesezi site-ul tcv.com.ro, unde vei fi ghidat la fiecare pas: https://tcv.com.ro/asigurare-rca/. Odata ce ai ales tipul de contract pe care vrei sa il inchei, ti se va genera automat un formular personalizat pe care sa il completezi cu datele personale si informatiile despre masina solicitate. In functie de acestea se vor analiza ofertele disponibile care se pliaza pe nevoile si situatia curenta. Tu va trebui sa o alegi pe cea pe care o consideri cea mai avantajoasa. De aici pana la semnarea contractului mai este doar un pas si anume selectarea tipului de polita dorit si realizarea platii. In cateva minute iti va fi generat prin email documentul certificat, pe care il vei putea folosi chiar de ziua urmatoare. La cerere, asigurarea poate fi transmisa si in format fizic prin posta sau curier.

Cat costa o asigurare RCA?

Unul dintre cele mai importante puncte de interes cand vine vorba de orice tip de asigurare este cu siguranta factorul financiar. Fiecare polita dispune de particularitati specifice de care depinde conturarea unui cost final. Tocmai din acest considerent, la TCV ai posibilitatea ca, inainte de orice decizie, sa te folosesti de metoda de calculare RCA pe care o ai la dispozitie pe site. Asadar, in functie de perioada de valabilitate dorita, dar si de detalii privind masina, experienta soferului si factorii de risc pe care sa ii acopere, iti va fi generat o suma aproximativa in jurul careia se vor invarti majoritatea ofertelor disponibile pe piata. In acest fel ai garantia ca platesti pretul corect in raport cu beneficiile obtinute, fiind mereu la curent cu ofertele in curs.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează