GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ia un dar din calendar!

Articol de GSP - Publicat joi, 02 decembrie 2021 13:08 / Actualizat joi, 02 decembrie 2021 13:08

24 de zile și de surprize. Ale tale-s toate, garantate și automate

Doar o dată-i Crăciunul. Și vine ca nebunul la Casa românului, înaintea Moșului. Nu intrăm pe horn, nu-ți stricăm acoperișul, intri tu pe casapariurilor.ro sau în aplicație și-ți iei cadourile. Zi de zi din calendarul plin de surprize.

Avem de dat premii-top în cazinou și în oferta de pariuri pe sport. 24 de ore fără oprire, din 1 până-n 24 decembrie, automat și garantat. Apoi ne retragem frumos și-l lăsăm pe Moșu să se ridice și el la nivelul nostru.

În Cazinoul Casa și la pariuri ai pregătite în calendar rotiri gratuite, sume-n plus la depuneri, procente din mize înapoi, extra-câștig la fotbal, pariuri fără risc și bani cash de pus pe ce meciuri vrei. De la o zi la alta diferă tipul premiilor și valoarea lor. Sunt mari, foarte mari și sunt zilnice. Multe cât sarmalele, umflate precum cozonacii și curg ca vinul.

Așa că intră la noi, pune-te la masa câștigaților și înscrie-te în campania ‘Ia un dar din calendar’, de pe casapariurilor.ro. Ca să-ți faci zilele frumoase din 1 până-n 24 decembrie și #casafiebine

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close