GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Iarna începe cu SuperDerby-uri în Liga Campionilor! Vezi cine sunt favoritele și ce șanse au acestea la prima poziție!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 decembrie 2020 20:22 / Actualizat miercuri, 02 decembrie 2020 20:22

Autor: Silviu Elisei

Se pare că am ajuns și în luna cadourilor, iar Liga Campionilor a știut întodeauna ce-și doresc, cel mai mult, pariorii. Bineînțeles, și anul acesta se ține de promisiune și ne oferă cele mai frumoase SuperDerby-uri pentru biletele noastre. Debutam eroic în sezonul rece cu runda a 5-a din faza grupelor, rundă în care multe dintre echipe își pot decide calificarea. Ce zici? Ești gata să pariezi câștigător în ultima lună a anului? Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază direct de pe contul tău!

Diavolii Roșii merg pe drumul succesului!

În campionat, Manchester United are ceva dificultăți în acest sezon, însă grupa Ligii Campionilor o au la degetul mic. După o victorie în tur cu 2-1, a venit timpul s-o înfrunte, din nou, pe vicecampioana PSG. Primul meci a fost al englezilor după reușitele lui Rashford și Bruno Ferades, însă înfrângerea(2-1) din meciul cu Istanbul Basaksehir i-a furat siguranța calificării. În prezent, Manchester menține prime poziția cu o victorie în fața celor de la PSG și a nemților de la RB Leipzig, însă mai au nevoie de o victorie în returul cu francezii și își pot face bagajele pentru calificarea din grupe. Ce zici? Meciul asta mizezi pe victoria englezilor sau alegi să mergi pe mâna talentului francez? Vezi aici oferta meciului și alege cel mai bun pariu pentru biletul tău!

The Blues intră pe teren cu noi strategii!

Primul meci e întodeauna cel mai dificil. E greu să obții o victorie clară când nu-ți cunoști adversarii, însă prima întâlnire te pregătește întodeauna pentru cea de a doua. Pe aceeași idee merg și băieții antrenați de Frank Lampard care au remizat(0-0) cu echipa Sevillei în tur, dar își propun o victorie de proporții în meciul de săptămâna aceasta. Ambele formații vin din campionate foarte puternice, iar la un asemenea nivel, doar planurile bine puse la punct pot face diferența. Krasnodar și Rennes au fost ținte slabe pentru cele două echipe, fiind înfrânte cu ușurință la fiecare întâlnire, iar situația spune foarte clar, cine ia cele trei puncta în acest meci, ia și primul loc al grupei. Ești gata de un bilet în forță pe SuperDerby-ul de foc al grupei E? 

Galbenii Germaniei își decid poziția!

Spun asta, fiindcă campioana se decide în funcție de jocul lor din meciul cu Lazio. Rivalii de peste graniță le suflă în ceafă, fiind doar la un punct distanță în clasamentul grupei, iar runda a 5-a e runda decisivă pentru ambele formații. Ultimul rezultat a fost în favoarea italienilor, golgheterul Ciro Immobile și Akpa Akpro au marcat în poarta lui Hitz, iar portarul elvețian le-a mai facut cadou acestora un autogol, rezultatul final fiind 3-1, după reușita simbolică a magicianului Haaland. Cu siguranță, a fost departe de un meci bun al galbenilor nemți, însă miza a crescut, iar presiunea apasă din ce în ce mai tare pe umerii jucătorilor. Poate circumstanțele vor motiva echipa antrenată de Lucien Favre să joace la capacitate maximă. Grupa F rămâne un mister pentru noi, iar astfel de mistere sunt întodeauna răsplătite cu cele mai bune cote din ofertă. Descarcă aici aplicația Superbet și pariază direct de pe smartphone-ul tău pe formația ta favorită!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER 

Halep, campioană de mare șlem. Neagu, cea mai bună handbalistă din lume sau Chivu, rege în Europa! Când ai fost cel mai mândru că ești român?

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează