GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Idei de cadouri corporate unice si utile pentru a-ti surprinde angajatii si partenerii de business

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2022 16:30 / Actualizat marti, 31 mai 2022 16:30

Atat angajatii, cat si partenerii de business sunt nepretuiti pentru succesul oricarei afaceri. De aceea, cadourile corporate oferite cu diferite ocazii sau de sarbatori reprezinta o modalitate perfecta de a le arata acest lucru. Primirea unui dar special va sustine multumirea si respectul pe care il porti acestor persoane. De aceea, este important sa selectezi cadouri originale, alese cu mare grija. Iata ce sfaturi si idei ti-am pregatit:

Cadouri corporate in functie de ocazie

Cadourile pot fi oferite cu prilejul anumitor sarbatori precum Craciun, Paste, cu ocazia zilelor onomastice, cu prilejul obtinerii anumitor succese pentru firma sau personale. Indiferent de ocazie, darul trebuie sa fie elegant si stilat pentru a celebra orice situatie speciala. Afla in continuare care sunt cele mai importante momente pentru a oferi cadouri business.

Craciun. Aceasta sarbatoare este cu siguranta o ocazie de a oferi si de a le multumi persoanelor pe care le apreciezi. Un cadou extrem de util in aceasta perioada poate fi un cos cadou, inscriptionat cu numele angajatului pe ambalaj. Variantele propuse de Boutiquecadeaux.ro sunt optiuni excelente chiar si pentru partenerii de afaceri. Pentru ca oricine apreciaza o bautura fina sau praline din cea mai rafinata ciocolata, nu ai cum sa dai gres cu un astfel de cadou.

Idei de cadouri corporate unice si utile pentru a-ti surprinde angajatii si partenerii de business

Paste. O alta sarbatoare importanta, Pastele, este si ea o ocazie foarte buna de a impartasi recunostinta cu angajatii, clientii sau partenerii tai. Poti oferi in dar cosuri sau cutii cu bunatati, precum si buchete de flori sau aranjamente cu tematica. Cadourile business trebuie sa includa produse utile sau obiecte decorative pe gustul tuturor.

Zile de nastere. De cate ori nu ai fost in situatia de a nu sti ce cadou sa-i daruiesti colegului cu ocazia zilei de nastere? Ei bine, afla ca exista o multime de variante, chiar daca nu cunosti foarte bine persoana sarbatorita. Poti alege casete cu articole de ingrijire de calitate superioara, seturi care sa contina stilouri sau obiecte de scris premium sau aranjamente dragute personalizate cu diferite dulciuri si bauturi.

Promovari sau succese in cadrul companiei. Atunci cand cineva din cadrul firmei are un succes anume sau este promovat, evenimentul nu trebuie sa treaca neobservat. Poti ura felicitari si succes pe viitor persoanei respective cu ajutorul unor atentii simple precum buchete de flori, bauturi sau cutii cadou.

Idei de cadouri corporate unice si utile pentru a-ti surprinde angajatii si partenerii de business

Cadouri corporate in functie de destinatar

Cadouri business pentru angajati

Cadourile pentru angajati trebuie sa aiba un caracter general, astfel incat sa fie pe placul tuturor. Atunci cand te adresezi unei singure persoane, tine cont de ceea ce stii despre aceasta si de preferintele sale. Incearca sa daruiesti ceva practic precum parfumuri, un voucher sau un card cadou. Un cos personalizat cu o felicitare scrisa chiar de tine poate fi o idee originala.

Cadouri de tip corporate pentru partenerii de business

Partenerii de afaceri sunt persoane foarte importante pentru succesul intregii firme, de aceea cadourile pentru acestia trebuie alese cu rabdare si atentie. Cadourile corporate pentru partenerii de business se remarca prin bun-gust si calitate premium. Cateva idei originale sunt paharele de whisky cu suport din lemn, un tablou sau un parfum de marca. Daca totusi nu esti hotarat, mergi la sigur cu un cos corporate ce contine o selectie de produse de calitate.

Asadar, un cadou corporate bine ales reprezinta cel mai bun mod de a le arata persoanelor cu care colaborezi si angajatilor respectul si aprecierea. Tine cont si de ocazie si vei face cu adevarat o bucurie!

Sursa foto: pixabay.com, unsplash.com

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează