GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Iga Swiatek a arătat la Indian Wells cum se câștigă cu oferta Betano ”Decisiv din Primul Set”

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 martie 2023 19:43 / Actualizat duminica, 12 martie 2023 19:43

Lidera mondială Iga Swiatek a traversat oceanul pentru a-și apăra titlul cucerit în 2022 la Indian Wells, iar poloneza a avut parte de un start senzațional de turneu, cu victorie autoritară în fața americancei Claire Liu (6-0, 6-1). Acum, la Indian Wells, membrii Betano pot câștiga orice meci din cadrul acestei competiții înainte de final, dacă primul set se termină 6-0 sau 6-1, prin oferta permanentă de tenis numită Decisiv din primul set”, iar Swiatek s-a încadrat perfect în ofertă.

Ce este oferta Decisiv din primul set?

Betano vine în sprijinul jucătorilor săi la toate meciurile de tenis, inclusiv la Indian Wells, și atacă la fileu cu o opțiune extrem de îndrăgită printre pariorii jocului de tenis: Decisiv din Primul Set. Jucătorul de tenis pe care ai pariat a câștigat primul set cu 6-0 sau 6-1? Tocmai ai câștigat și tu, indiferent de rezultatul final al meciului. Nu contează dacă acesta va pierde în cele din urmă meciul, cum s-a întâmplat la partida din primul tur dintre Caty McNally (73 WTA) și Emma Navarro (128 WTA). McNally a câștigat primul set, cu 6-1, dar jucătoarea mai slab cotată a întors rezultatul și a câștigat în final furnizând una dintre surprize.

Nu a fost loc de surpriză în meciul dintre Swiatek și Liu. Poloneza a început cursa de apărare a titlului în turneul de la Indian Wells cu un prim set adjudecat la zero în fața lui Claire Liu. Până la final lidera mondială avea să-i lase adversarei un singur game. Un 6-0, 6-1 prin intermediul căruia Swiatek lansează un mesaj cât se poate de clar adversarelor din circuit că e regina de la Indian Wells și că vrea să-și păstreze trofeul.

Mai mult decât atât, Swiatek are șansa de a deveni doar a doua jucătoare din istorie care câștigă doi ani la rând cele două turnee americane care formează așa numita ”Sunshine Double”, adică Indian Wells și Miami Open.

Doar o jucătoare a izbutit în istorie să facă dubla americană de două ori. E vorba de Steffi Graf, în 1994 și 1996. Swiatek îi poate călca pe urme în 2023, dacă își va apăra titlurile cucerite pe hard-ul american în urmă cu un an.

Kim Clijsters în 2005 și Victoria Azarenka în 2016 sunt celelalte jucătoare care au bifat ”Sunshine Double” în istorie.

Următoarea adversară a polonezei va fi Bianca Andreescu, învingătoare în fața americancei Peyton Stearns după un meci de trei seturi. Iată mai jos ce s-ar putea întâmpla mai departe la Indian Wells, în partidele următoare.

Iga Swiatek – Bianca Andreescu
Câștigător – Iga Swiatek (cota 1.09)
De ce? Swiatek e lidera mondială și principala favorită a turneului. Doar trei înfrângeri a suferit Swiatek în 2023. La întâlniri directe conduce poloneza, cu 1-0.

Elena Rybakina - Paula Badosa
Câștigător – Elena Rybakina (cota 1.44)
De ce? Rybakina e finalista din acest la Australian Open, iar de atunci a mai legat o singură dată două victorii. Badosa (campioana din 2021 la Indian Wells) conduce 4-1 la general, dar nu traversează o formă prea bună, cu eliminări în primul tur la Doha și Dubai.

Ons Jabeur - Marketa Vondrousova
Câștigător - Marketa Vondrousova (cota 
De ce? Jabeur a jucat doar șase meciuri în acest an, iar în primul meci de la Indian Wells a revenit de la set pierdut Magdalenei Frech, o jucătoare în formă. Vondrousova a cedat doar șase game-uri în primele două meciuri la turneul californian. La Australian Open în acest an Vondrousova a învins-o pe Jabeur în turul secund.

Bernarda Para – Sorana Cîrstea
Câștigător – Sorana Cîrstea (cota 1.70)
De ce? În turul secund Cîrstea a profitat de abandonul unei alte americance, Madison Keys, după ce câștigase primul set, cu 6-1! Cîrstea își egalează astfel cel mai bun rezultat din carieră la Indian Wells. Pera (7-6 record în 2023) n-a câștigat niciodată în acest an mai mult de două meciuri la un turneu și în primele două runde a pierdut de fiecare dată câte un set.

Decisiv din Primul Set

Dacă jucătoarea de tenis pe care ai mizat pentru câștigarea meciului se impune în primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci pariul tău este stabilit drept câștigător, chiar dacă adversara reușește să întoarcă soarta partidei și să câștige meciul. Cum se întâmplă adesea în tenis.

Cu oferta „Decisiv din Primul Set” poți plasa un pariu (single și multiplu) înainte de începerea meciului pe piața de pariuri Câștigă meciul („Meci H2H”) și dacă jucătorul tău câștigă primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci vei câștiga instant pronosticul, fără să fii nevoit să aștepți sfârșitul meciului, fiind astfel scutit de emoțiile unui final de meci tensionat sau nefavorabil.

Vezi toate știrile Betano

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează